Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Tabung Haji Ambilan Mei 2024

jawatan kosong tabung haji mei 2024
Jawatan Kosong Tabung Haji Ambilan Mei 2024 4

Jawatan Kosong Tabung Haji (TH) Mei 2024 Kini Dibuka Mohon Sekarang. Kepada seluruh rakyat Malaysia yang sedang mencari peluang kerjaya, berita gembira untuk anda semua! Permohonan Pengambilan Jawatan Kosong Tabung Haji adalah peluang keemasan yang perlu diisi oleh rakyat Malaysia yang berpotensi dan berkelayakan bagi kekosongan jawatan ini.

Tabung Haji adalah sebuah badan amanah Islam di Malaysia yang menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan untuk membantu orang Islam menunaikan ibadah haji dan umrah. Tabung Haji dibentuk pada tahun 1963 oleh kerajaan Malaysia untuk membantu orang Islam di Malaysia menyimpan wang mereka untuk perjalanan haji dan umrah. Tabung Haji juga menawarkan pelbagai produk pelaburan Islamik lainnya, seperti simpanan berjangka dan pembelian hartanah, yang sesuai dengan prinsip-prinsip syariah. Sejak pembentukannya, Tabung Haji telah membantu jutaan orang Islam di Malaysia mewujudkan impian mereka untuk menunaikan ibadah haji dan umrah.

Jom ikuti info lanjut berkaitan dengan Jawatan Kosong Tabung Haji (TH) bagi ambilan mei pada tahun ini 2024

Maklumat Jawatan Kosong Tabung Haji (TH) Mei 2024

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan?

Banyak jawatan kosong yang telah ditawarkan oleh pihak Tabung Haji  dalam pengambilan kali ini. Berikut dikongsikan adalah maklumat senarai jawatan kosong yang dibuka kepada orang ramai:

JawatanTaraf
Senior Manager Corporate PlanningKontrak/Tetap
Senior Manager SustainabilityKontrak/Tetap

Diminta kepada para pemohon yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong yang telah dibuka di Permohonan Jawatan Kosong Tabung Haji (TH) Mei 2024 . Para pemohon telah membuat permohonan sama dengan apa yang telah diiklankan oleh pihak majikan dan perlulah melalui saluran yang betul. Pastikan juga anda mendapat dan menerima informasi yang sahih sahaja mengenai tawaran jawatan kosong.

Bilakah Tempoh Permohonan Dibuka Dan Ditutup?

Untuk makluman kepada semua para pemohon yang berminat, adalah demikian iklan Jawatan Kosong Tabung Haji (TH) telah dibuka bermula sekarang dan akan ditutup pada tarikh iaitu 24 Mei 2024. Oleh itu diminta kepada para pemohon yang berminat dalam membuat urusan permohonan jawatan kosong, ada bolehlah ikuti syarat-syarat permohonan serta cara permohonan yang telah Kami sediakan di bawah.

Apakah Syarat Kelayakan Permohonan?

Dikongsikan bersama syarat kelayakan permohonan bagi jawatan kosong tabung haji ini :

  1. Merupakan warganegara Malaysia
  2. Lelaki / Perempuan
  3. Umur minimum 20 tahun & maksimum 35 tahun
  4. Mempunyai pengalaman menjalankan penyelidikan dan rekod pencapaian yang baik dalam bidang berkaitan serta berpengalaman dalam pengajaran.
  5. Pemohon hendaklah memiliki kepujian dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)
  6. Penguasaan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris yang baik.

Bagi anda yang membuat permohonan, anda boleh ikuti cara cara permohonan yang telah kami lampirkan dibawa bersama iklan rasmi Pengambilan Jawatan Kosong Tabung Haji (TH) bagi kemasukan bulan mei

Permohonan Pengambilan Jawatan Kosong Tabung Haji (TH) Mei Tahun 2024

Makluman Permohonan:

Untuk membuat permohonan jawatan kosong di Tabung Haji, anda boleh ikuti iklan yang telah dibuka secara rasmi di laman dibawah.

Rujuk laman Iklan Rasmi Permohonan Pengambilan Jawatan Kosong Tabung Haji (TH) Mei 2024 dibawah:

th haji 2
Jawatan Kosong Tabung Haji Ambilan Mei 2024 5
th haji 1
Jawatan Kosong Tabung Haji Ambilan Mei 2024 6

Cara Mohon Online Bagi Jawatan Tabung Haji Bagi Bulan Mei

Para calon yang berminat untuk memohon jawatan ini mestilah mengikuti panduan yang telah kami sediakan dibawah. Diminta setiap maklumat pemohon disemak dengan teliti agar tiada kesalahan terjadi semasa membuat permohonan.

• Permohonan adalah secara online melalui portal permohonan kerja Career Lembaga Tabung Haji DISINI

• Untuk memohon sila daftar masuk (login) atau jika anda belum mendaftar sebagai pencari kerja, sila daftar terlebih dahulu.

• Sila lengkapkan borang online dengan maklumat yang betul dan pastikan anda memenuhi syarat kelayakan (rujuk iklan) yang diberikan sebelum menghantar permohonan

• Pastikan anda telah melengkapkan borang permohonan dengan maklumat yang betul dan juga mengikuti syarat yang diberikan sebelum menghantar permohonan

• Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

• Sekiranya anda tidak menerima sebarang maklum balas dari pihak majikan dalam tempoh 3 hingga 6 bulan. Permohonan bolehlah dianggap tidak berjaya.

Jika anda sedang mencari peluang kerjaya yang menarik di industri travel di Malaysia, maka Tabung Haji adalah salah satu tempat yang mungkin anda ingin pertimbangkan dan cuba untuk memohon.

1 komen

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Mr Deen
Mr Deen
Fulltime Writer. "Tidak perlu menjelaskan siapa dirimu kepada sesiapapun, kerana yang menyukaimu tidak perlu tahu dan yang membencimu tidak akan percaya". Terus pandang ke depan!

Anda Mungkin Meminati