Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong Mewah-Oils Sdn Bhd Pelbagai Jawatan Ditawarkan 2023

IMG 20230209 154704 801

Jawatan Kosong Mewah-Oils Sdn Bhd Pelbagai Jawatan Ditawarkan 2023. Makluman Mewah-Oils Sdn Bhd, berita terkini tentang kerja kosong khas kepada rakyat Malaysia. Permohonan pekerjaan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong atau laman rasmi jabatan kerajaan pusat dan negeri yang baharu dibuka kepada orang ramai.

Iklan peluang pekerjaan baru sahaja diwar-warkan khas peluang pekerjaan kepada rakyat Malaysia dibawah Syarikat Mewah-Oils Sdn Bhd . Peluang keemasan yang harus direbut oleh rakyat Malaysia khususnya mereka yang baru sahaja tamat belajar di universiti.

Jawatan Kosong Mewah-Oils Sdn Bhd Pelbagai Jawatan Ditawarkan 2023

Permohonan kerja kosong di Perkeso ia merangkumi beberapa perkara yang perlu anda ketahui sebagaimana ia dimaklumkan dari syarikat sendiri.

 • Maklumat Jawatan Kosong
 • Tarikh Dibuka dan Ditutup Permohonan
 • Syarat Kelayakan Untuk Permohonan
 • Langkah Buat Permohonan

Makluman, segala info dan maklumat yang telah diberikan ia adalah berdasarkan kepada sumber rujukan dari laman rasmi syarikat sendiri

Dan kepada anda yang ingin mendapatkan info dan pemberitahuan semasa mengenai jawatan kosong dan peluang kerjaya, anda boleh menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong ” seluruh Malaysia:

telegram us

Maklumat Jawatan Kosong Mewah-Oils Sdn Bhd, Pelbagai Jawatan Ditawarkan 2023

Apakah Jawatan Kosong Yang Ditawarkan Oleh Mewah-Oils Sdn Bhd Tahun 2023?

Peluang menjawat kekosongan yang dibuka dibawah majikan kerajaan merupakan jawatan yang perlu diisi segera secepat mungkin. Terdapat beberapa jawatan kosong yang perlu rakyat Malaysia layak membuat permohonan kerja berdasarkan kelayakan dari peringkat PMR, SPM, Diploma dan Ijazah.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Maklumat Jawatan

Nama Majikan: Syarikat Mewah-Oils Sdn Bhd

Lokasi Kekosongan: Klang/Port Klang, Shah Alam Subang

Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:

 • 1. IT ANALYST
 • 2. IT SUPPORT ENGINEER
 • 3. SENIOR EXECUTIVE, ADMIN
 • 4. SENIOR EXECUTIVE, OPERATION
 • 5. ASST MANAGER, GROUP INTERNAL AUDIT
 • 6. EXECUTIVE, COMPANY SECRETARY
 • 7. ACCOUNTS MANAGER (AP)
 • 8. EXECUTIVE, LOGISTICS
 • 9. SENIOR EXECUTIVE, ACCOUNTS (AP)
 • 10. SENIOR EXECUTIVE, RISK MANAGEMENT
 • 11. APPLICATION CHEF (CONFECTIONARY)
 • 12. RISK MANAGER
 • 13. ASSISTANT MANAGER, GROUP INTERNAL AUDIT
 • 14. PRODUCTION ENGINEER

Untuk makluman kepada semua, permohonan jawatan kosong ini adalah tertakluk kepada pihak majikan yang membuat ketetapan. Bagi sebarang permohonan dan kekosongan jawatan adalah tertakluk kepada makluman pihak majikan. Jika terdapat perubahan,ianya adalah perubahan daripada pihak majikan dan sebarang kesilapan yang berlaku ia adalah diluar kawalan dan diperbaiki secepat yang mungkin.

Bilakah Tempoh Permohonan Jawatan Kosong Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan dibuka pada sekarang dan permohonan boleh dibuat secepat yang mungkin, Permohonan jawatan ini dibuka bermula 9 Januari 2023 sekarang dan permohonan akan ditutup pada 3 Mac 2023 mengikut iklan yang diwar-warkan (rujuk iklan jawatan dibawah).

Permohonan boleh dibuat secara secara sah mengikut makluman majikan melalui atas talian seperti yang ditetapkan oleh pihak majikan.

Apakah Syarat Kelayakan Memohon Jawatan Kosong?

Makluman pengetahuan para pemohon, kelayakan memohon jawatan kosong ia adalah tertakluk pada syarat umum dibawah:

 1. Pemohon adalah warganegara Malaysia
 2. Pemohon berumur 18 tahun keatas
 3. Pemohon mempunyai kelayakan akademik minimum SPM dan keatas. Kelayakan akademik seperti diploma dan ijazah.

Untuk memohon, pastikan anda ikuti langkah memohon kerja kosong terkini yang telah ditetapkan majikan seperti di bawah.

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:

 1. Cukup syarat akademik yang ditetapkan
 2. Berminat bina kerjaya bersama majikan
 3. Berpengetahuan
 4. Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Kelebihan Bagi Jawatan Kosong Yang Ditawarkan:

 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti Tahunan
 • Cuti Sakit dan lain-lain
 • Dan lain-lain

Permohonan Jawatan Kosong Mewah-Oils Sdn Bhd Tahun 2023 Adalah Seperti Berikut 

Langkah – langkah untuk buat permohonan

Makluman kepada para pemohon yang berminat menjadi sebahagian daripada Mewah-Oils Sdn Bhd. Anda boleh membuat permohonan jawatan dengah kadar segera selagi permohonan jawatan kosong masih belum ditutup. Mohon segera sebelum 3 Mac 2023.

Permohonan jawatan boleh dibuat secara atas talian (Online) sahaja dan mestilah mengikut prosedur permohonan yang telah ditetapkan. Pemohon diminta untuk membuat semakan maklumat butiran diri, iklan jawatan dan syrat-syarat kelayakan sebelum membuat permohonan. Pastikan juga permohonan dibuat dengan betul.

Bagi para pemohon, anda boleh baca terlebih dahulu iklan,syarat-syarat dan cara permohonan dibawah:

Maklumat Iklan Pelbagai Jawatan Kosong Mewah-Oils Sdn Bhd

Telah dinyatakan maklumat diatas merupakan iklan serta maklumat syarat-syarat kelayakan bagi permohonan jawatan dan cara permohonan bagi setiap jawatan yang ditawarkan. Bagi anda yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong di Mewah-Oils Sdn Bhd,anda boleh ikuti cara-cara seperti dibawah.

Cara Mohon Jawatan Kosong Di Mewah-Oils Sdn Bhd Tahun 2023

Kepada para pemohon,anda boleh segera membuat permohonan secara atas talian di pautan rasmi permohonan jawatan kosong:

https://www.jobstreet.com.my/en/job-search/jobs-at-mewah-oils-sdn-bhd-c-o-mewah-group/

Info tambahan kepada calon, semasa membuat permohonan anda sila pastikan:

 • Sila isi butiran maklumat diri semasa dan betul
 • Resume anda lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
 •  Salinan sijil yang berkaitan sahaja

Permohonan mestilah dimohon secara atas talian mengikut pautan diberikan, bagi mengetahui. Permohonan adalah melalui laman portal rasmi pekerjaan, Jobstreet Mewah-Oils Sdn Bhd. Untuk permohonan pertama, anda diminta untuk membuat isian baharu dan daftar akaun baharu.Anda perlu membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

Mengenai Mewah-Oils Sdn Bhd 

Hari ini, lebih daripada satu bilion orang di 100 negara menggunakan produk Mewah dalam kehidupan seharian mereka. Ini telah memberi kami peluang unik untuk memainkan peranan dalam membentuk dunia yang kami diami.

Lebih 60 tahun, kami telah membina jenama global dan tempatan yang dipercayai yang direka untuk memenuhi keperluan khusus pengguna.

Dengan permintaan pengguna yang semakin meningkat, Mewah telah berkembang menjadi salah satu perniagaan minyak dan lemak yang boleh dimakan terbesar dengan jumlah kapasiti penapisan semasa sebanyak 3.5 juta MT setiap tahun.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dengan kekuatan saluran pengedaran global kami dan jenama terkenal, kami telah mempelbagaikan perniagaan kami dengan menambahkan produk pengguna lain ke portfolio kami seperti beras, sabun dan produk tenusu. Penambahan produk baharu di bawah jenama kami sendiri bukan sahaja membuka peluang baharu kepada kami tetapi juga menyediakan sinergi yang ketara kepada perniagaan sedia ada kami.

Sepanjang sejarah panjang Syarikat Mewah-Oils Sdn Bhd, perniagaan ini telah berkembang manakala nilai teras telah bertahan dan akan terus diwarisi kepada generasi pekerja Mewah.

Visi Syarikat Mewah-Oils Sdn Bhd

Untuk menjadi makanan global yang terkemuka, bersepadu dan terpelbagai dan perniagaan tani yang menyediakan produk berkualiti dan nilai tambah kepada pelanggan di seluruh dunia.

Misi Syarikat Mewah-Oils Sdn Bhd

Cipta nilai untuk pemegang kepentingan kami dengan menyampaikan produk dan perkhidmatan berkualiti melalui penambahbaikan berterusan, inovasi dan amalan perniagaan yang mampan.

Akhir Kata

Semoga dengan segala perkongsian maklumat mengenai Jawatan Kosong Mewah-Oils Sdn Bhd Pelbagai Jawatan Ditawarkan 2023 dapat membantu para calon dalam memohon. Semoga Allah permudahkan urusan kalian.

Anda Mungkin Meminati