Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong LLM Februari 2024

Jawatan Kosong LLM Februari 2024

Berkenaan tawaran jawatan kosong LLM februari 2024 telah dibuka kepada para calon. Pembukaan tawaran kerja ini adalah secara menyeluruh bagi semua rakyat malaysia permohonan boleh dibuat secara atas talian dengan pendapati pelbagai syarat kelayakan dan syarat akademik yang telah ditetapkan oleh pihak Lembaga Lebuhraya Malaysia.

Sehubungan itu para calon boleh membuat semakan berkenaan maklumat jawatan kosong LLM februari 2024 yang telah kami sediakan. Untuk membuat permohonan ada perlu memastikan beberapa perkara adalah tepat dan menepati dengan telah ditetapkan oleh pihak llm.

Berkenaan Tawaran Jawatan Kosong LLM Februari 2024


Apakah itu LLM?

Lembaga Lebuhraya Malaysia adalah merupakan sebuah lembaga yang memainkan peranan penting dalam kecaknaan kualiti penggunaan lebuhraya di malaysia. Lembaga ini sememangnya amat menitik beratkan kualiti lebuhraya yang terbaik untuk rakyat malaysia selaku pengguna.

image 214
Jawatan Kosong LLM Februari 2024 4

Khidmat yang ditawarkan oleh pihak Lembaga Lebuhraya Malaysia ini juga adalah memberikan pertolongan serta bantuan kepada pengguna raya. Yang mana sekiranya pengguna mengalami persekutuan kereta dan kemalangan maka pihak LLM akan membawa petugas mereka untuk.

Jadi bagi permohonan jawatan kosong LLM februari 2024 kali ini adalah untuk memenuhi kekosongan yang terdapat di beberapa bahagian dalam organisasi kerja lembaga lebuh raya malaysia.

Maklumat Jawatan Kosong LLM

Perhatian kepada para calon berikut adalah merupakan senarai jawatan kosong yang telah oleh pihak LLM bagi kemasukan februari 2024:

Jawatan KosongSkop Kerja
Pemandu Kenderaan H11– Bertanggungjawab melaksanakan skop tugas pemanduan kenderaan serta menjaga kenderaan di bawah kelolaan supaya sentiasa berada dalam keadaan bersih dan selamat untuk setiap perjalanan.
Jurutera Awam J48– Bertanggungjawab dalam perbincangan dan penilaian teknikal bagi projek-projek penswastaan lebuhraya tol di peringkat perancangan
Bertanggungjawab menyemak rekabentuk kejuruteraan lebuhraya untuk proses kelulusan
– Bertanggungjawab memantau kualiti dan kemajuan kerja-kerja pembinaan lebuhraya mengikut spesifikasi dan siap mengikut jadual
– Bertanggungjawab menyelaraskan isu-isu pengurusan operasi dan kerja- kerja penyenggaraan aset-aset utama lebuhraya seperti Turapan, Jambatan, Terowong, Cerun dan Pembentung berjalan lancar selaras dengan terma perjanjian konsesi
– Bertanggungjawab merangka, menyedia dan menyemak semula penerbitan Garis Panduan, Manual dan Standard Operating Prosedure (SOP) serta lain-lain dokumen untuk rujuk LLM dan industri lebuhraya

Apakah Tempoh Akhir Permohonan Kerja?

Terdapat tempoh akhir permohonan kerja yang telah dibuka oleh pihak LLM ini. Para calon perlu menitikberatkan tarikh akhir bagi memastikan anda tidak terlanjur dan tersilap membuat permohonan kali ini. Tarikh tutup permohonan adalah pada 6 februari 2024.

Dengan masa yang ada anda boleh membuak permohonan dengan segera dan memastikan maklumat yang anda sedia serta butiran lanjut adalah benar.

Syarat Kelayakan Mohon Kerja LLM

Syarat-syarat kelayakan bagi membuat permohonan mesti diikuti oleh para calon dan berikut di bawah adalah merupakan syarat-syarat untuk permohonan:

  1. Merupakan warganegara malaysia
  2. Merupakan mereka yang berumur 18 tahun dan ke atas semasa permohonan.
  3. Mempunyai kelayakan akademik yang diiktiraf dan setaraf oleh kerajaan malaysia minima spm dan ke atas.
  4. Mempunyai pengalaman kerja yang menarik itu adalah bonus.
  5. Boleh mengendalikan kerja dalam berkumpulan.

Prosedur Permohonan Kerja Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) Tahun 2024

Rujukan untuk Iklan Rasmi

image 213
Jawatan Kosong LLM Februari 2024 5

Pastikan para calon untuk membuat semakan berkenaan tawaran jawatan kosong yang telah dibuka oleh pihak Lembaga Lebuhraya Malaysia. Bagi tawaran jawatan kosong lm februari 2024 ini anda boleh membuat rujukan pada pautan yang rasmi kami sediakan pada butang di bawah:

Berdasarkan maklumat yang rasmi ini anda boleh ikuti juga cara-cara permohonan yang telah ditetapkan bagi pengambilan jawatan kosong LLM februari 2024.

Cara Permohonan Jawatan Kosong LLM Februari 2024

Permohonan mestilah dibuat secara online melalui laman sesawang Lembaga Lebuhraya Malaysia di laman kerjaya LLM mulai 24 Januari 2024 (Rabu) hingga 6 Februari 2024 (Selasa). Terdapat beberapa perkara jenis butiran dan dokumen yang perlu diambil maklum oleh calon semasa membuat permohonan:

  • Semak butiran maklumat diri
  • Resume yang lengkap
  • Dokumen yang berkaitan
  • Sijil-sijil dan penyertaan

Dengan perkongsian kali ini, diharapkan dapat membantu para calon untuk berjaya memperoleh jawatan yang dipohon.

1 komen

TINGGALKAN KOMEN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati