KATA-KATA SEMANGAT UNTUK PELAJAR (SPM TRIAL 2022 EKONOMI KELANTAN)

Slide14

Tidak kira apa pun perjuangan kita, seberat mana pun perjuangan itu, jangan sesekali mengalah. Orang yang mengalah sebelum berjuang akan merasa kerugian yang amat besar bila melihat orang lain berjaya mengecapi kejayaan. Berjaya atau tidak bukanlah urusan kita untuk memikirkannya, apa yang perlu kita lakukan adalah teruskan usaha dan berjuang sehingga ke titik terakhir supaya apa yang kita perjuangkan akan membuahkan hasil yang baik. Walaupun jika kita gagal, sekurang-kurangnya kita gagal dengan pengalaman berjuang tanpa mengalah.

Admin sangat bersemangat untuk berkongsi beberapa koleksi kata-kata inspirasi untuk membantu menaikkan semangat pelajar dalam memperjuangkan masa depan yang cerah dan mengejar cita-cita masing-masing. Admin juga doakan semoga semua pelajar dapat membuat yang terbaik untuk hidup mereka.

051281700 1560857636 i Do not go gentle into that good night but rage rage against the dying of the light. images kata kata semangat 56 web kata mutiara imam syahfii tent Orang yang mempunyai matlamat tahu ke mana arah tuju kehidupan mereka pertolongan sabar dan shalat 1024x1024 1

Di sini admin kongsikan koleksi soalan percubaan spm 2022 untuk kegunaan pelajar mengulangkaji pelajaran atau membuat latih tubi sebagai persiapan menghadapi peperiksaan spm yang bakal menjelang tidak lama lagi. Admin juga ingin mengucapkan selamat menduduki peperiksaan dan semoga anda semua dapat membuat yang terbaik.

Semoga dengan perkongsian dari SGO ini dapat membantu memudahkan urusan para guru, ibu bapa dan terutamanya pelajar dalam menuntuk ilmu. Jangan lupa kongsikan bersama rakan-rakan yang lain dan follow kami di https://t.me/sistemguruonline untuk lebih banyak maklumat dan perkongsian menarik. Terima kasih.

MUAT TURUN SEKARANG :

KELANTAN-EKONOMI