Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong di Tenaga Nasional Berhad (TNB) Effective Sehingga 20 September 2022

JAWATAN KOSONG TNB

Jawatan Kosong Di Tenaga Nasional Berhad(TNB) l Permohonan Dibuka Sehingga 20 September 2022. Terkini, Tenaga Nasional Berhad(TNB) telah buka peluang kerjaya kepada rakyat Malaysia bagi tahun 2022.

Tenaga Nasional Berhad(TNB) merupakan syarikat GLC milik kerajaan Malaysia yang mengusahkan perkhidmatan elektrik kepada masyarakat Malaysia. Syarikat TNB merupakan syarikat yang unggul dalam perkhidmatan elektrik sejak zaman dahulu lagi di awal-awal pembentukan negara Malaysia. Bidang perniagaan skop TNB juga berkembang pesat dalam negara Malaysia.

Kepada calon yang berminat untuk membuat permohonan jawatan kosong di TNB. Anda boleh ikuti makluman yang disediakan dibawah bagi mengetahui syarat dan cara permohonan.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Jawatan Kosong Di Tenaga Nasional Berhad(TNB) l Permohonan Dibuka Sehingga 20 September 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan Di Tenaga Nasional Berhad ?

Jawatan yang ditawarkan di Tenaga Nasional Berhad terdapat kekosongan jawatan yang perlu diisi segera. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda boleh buat permohonan yang berdasarkan kelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Tetap/Kontrak

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Tenaga Nasional Berhad. Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data kerajaan.

Bila Permohonan Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula sekarang dan akan ditutup pada  20 September 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Tenaga Nasional Berhad. (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon Di Tenaga Nasional Berhad?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Tenaga Nasional Berhad oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Tenaga Nasional Berhad Tahun 2022

Makluman kepada calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Tenaga Nasional Berhad tahun 2022 , anda boleh membuat permohonan dengan kadar segera sebelum tarikh 20 September 2022 iaitu tarikh tutup.

Untuk pemberitahuan calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan juga penetapan yang ditetapkan oleh pihak Tenaga Nasional Berhad.  Anda boleh merujuk makluman dari  iklan dari TNB, syarat-syarat dan cara permohonan jawatan di Tenaga Nasional Berhad mengikut makluman dibawah:

Juruteknik Tingkatan Biasa (Kontrak)

Meter Reader (Kontrak)

Permohonan jawatan kosong di Tenaga Nasional Berhad kini boleh dimohon secara atas talian. Permohonan hendaklah lengkap dan menepati setiap butiran yang diminta. Segala pemberian atau pengisian maklumat butiran diri serta tahap pendidikan individu hendaklah tepat dan benar.

Sekiranya berminat untuk memohon, anda dialu-alukan membuat permohonan segera sebelum tarikh tutup 20 September 2022.

Sebarang persoalan dan pertanyaan, anda boleh merujuk dibawah;

https://jobs.tnb.com.my/

Permohonan Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad(TNB) Kini Dibuka, Jangan Lepaskan Peluang Anda!

Untuk makluman, rakyat Malaysia masih berpeluang untuk menjadi sebahagian daripada syarikat Malaysia GLC untuk memulakan kerjaya dibawah syarikat yang berprestij di Malaysia. Mohon segera jawatan kosong di Tenaga Nasional Berhad(TNB) sebelum tarikh tutup 20 September 2022. Semoga dipermudahkan urusan permohonan jawatan kosong di TNB anda. Rakyat Malaysia, ayuh mohon dan jangan lepaskan peluang anda!

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati