Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Jawatan Kosong di Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) Effective Sehingga 11 September 2022

JAWATAN KOSONG FAMA 1

Jawatan Kosong Di Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) l Permohonan Dibuka Sehingga 11 September 2022. Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan telah membuka peluang kerjaya kepada rakyat Malaysia yang berminat untuk bekerja dibawah salah satu lembaga kerajaan di Malaysia.

Untuk pengetahuan semua,Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan merupakan salah satu lembaga yang memainkan peranan besar di Malaysia dalam urusan pemasaran pertanian. Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan merupakan pendokong yang penting dalam industri pertanian di Malaysia yang banyak menyokong para petani untuk terus bergiat dalam penanaman sayur-sayuran dan buah-buahan. Kini, Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan terus menjadi penggerak industri pertanian Malaysia dibawah selian kerajaan Malaysia.

Jadi tunggu apa lagi? Jom buat permohonan jawatan kosong dibawah lembaga Malaysia, Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan sebelum 11 September 2022.

Bagi yang berminat untuk membuat permohonan, anda boleh ikuti dibawah.

Kepada anda yang ingin mendapatkan info semasa mengenai jawatan kosong, anda dialu-alukan untuk menyertai telegram rasmi ” Permohonan Jawatan Kosong “

Jawatan Kosong Di Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan l Permohonan Dibuka Sehingga 11 September 2022

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan Di FAMA?

Jawatan yang ditawarkan di Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda boleh buat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Maklumat Jawatan :

  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Kontrak

Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA). Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data kerajaan.

Bila Permohonan Jawatan Kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan Dibuka Dan Ditutup?

Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula sekarang dan ditutup pada  11 September 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA). (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon Di Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan?

Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan oleh calon boleh dirujuk  dibawah:

  1. Warganegara Malaysia;
  2.  Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) Tahun 2022

Untuk makluman, Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA)  tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh tutup.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA). Anda boleh rujuk makluman daripada pihak FAMA berkenaan iklan, syarat-syarat kelayakan jawatan kosong dibawah:

Iklan Dan Syarat-Syarat Kelayakan Jawatan Di FAMA 2022

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan jawatan kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA)  tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) sahaja sebelum tarikh tutup permohonan, 11 September 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”

Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan jawatan kosong Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah lembaga kerajaan Malaysia. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

Cikgu Ahmad
Cikgu Ahmad
"It always seems impossible until it's done."

Anda Mungkin Meminati