Sekolah Dibuka Semula Pada 24 Jun 2020

Sertai Study Group SPM 2020

PREMIUM Hanya guru SPM dan Calon SPM 2020 sahaja dibenarkan join. ♥ Para guru SPM boleh berkongsi bahan, link, buah fikiran, video pengajaran, etc.

Pengumuman Tarikh Pembukaan Semula Sekolah. Teks ucapan Dr Radzi Jidin, Menteri Kanan Pendidikan berkenaan Pengumuman Tarikh Pembukaan Semula Sekolah.

“Setelah mengambil kira pandangan dan nasihat KKM dan MKN, KPM telah menetapkan bahawa tarikh pembukaan semula sekolah untuk murid kelas peperiksaan awam iaitu SPM, SVM, STPM dan STAM serta peperiksaan antarabangsa yang setara bagi seluruh negara adalah pada hari Rabu, 24 Jun 2020.”

Dapatkan “Teks Ucapan Menteri Kanan Pendididkan” disini


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : 
Teks Ucapan Menteri Kanan Pendidikan Berkaitan Pembukaan Semula Sekolah

 

 

2 Minggu Persediaan

Berdasarkan pengumuman yang dibuat YB Menteri sebentar tadi, ibu bapa dan murid-murid serta guru mempunyai masa selama 2 minggu bagi membuat persiapan akhir sebelum sekolah dibuka semula.

Ibu bapa, murid-murid dan guru-guru juga diingatkan supaya mematuhi semua SOP yang telah ditetapkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia bagi menjaga keselamatan dan kesihatan semua warga sekolah.

 

Dapatkan Soalan Ramalan UPSR PT3 SPM 2020 + Latihan Musim PKP Covid-19(Premium Items)

.rt-wpls .single-logo a { color: #000000; font-weight: bold; } .rt-wpls .slick-prev, .rt-wpls .slick-next { width: 40px; height: 40px;}' ); ?>