Dapatkan segera info rasmi yang lengkap di sistemguruonline.my ⏬️

Himpunan Qiuzizz Terbesar di Malaysia dari Tahun 1 Hingga Tingkatan 5

Himpunan Qiuzizz Terbesar di Malaysia dari Tahun 1 Hingga Tingkatan 5

Himpunan Qiuzizz Terbesar di Malaysia dari Tahun 1 Hingga Tingkatan 5 ini adalah bertujuan memudahkan para guru dan ibubapa untuk membantu anak-anak belajar di musim Covid19 ini. Walaupun PT3 dan UPSR dibatalkan dan SPM pula ditangguh ke tahun hadapan, tetapi itu tidak bermakna anak-anak boleh leka bermain.

Kita sebagai ibubapa inilah yang perlu membimbing anak-anak untuk belajar di rumah. Ya, kami tahu ianya agar sukar kerana mungkin ramai ibubapa yang kurang mahir untuk mengajar terutama subjek kritikal seperti Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Sains, Matematik dan sebagainya. Jadi, sebab itu kami di SGO berfungsi mengumpulkan pelbagai Kuiz dan Pembelajaran Online khas untuk anak-anak belajar dengan lebih baik.

Senarai Quizizz Mengikut Tahun dan Tingkatan


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Quizizz Tahun 1

Quizizz Tahun 2

Quizizz Tahun 3

Quizizz Tahun 4

Quizizz Tahun 5

Quizizz Tahun 6

Quizizz Tingkatan 1

Quizizz Tingkatan 2

Quizizz Tingkatan 3

Quizizz Tingkatan 4

Quizizz Tingkatan 5

 

 

 

Untuk perhatian semua, bahan yang kami kongsikan ini diperoleh kebanyakkannya dari telegram, sumber whatsapp dan facebook serta sumber-sumber lain. Ianya hasil perkongsian para guru dari seluruh Malaysia.

Jadi marilah kita doakan kepada semua guru yang telah berkongsi bahan ini sama ada secara langsung atau tidak langsung agar diberikan kesihatan, keselamatan, kebahagiaan dan pahala berpanjangan amin.

Untuk guru-guru yang ingin berkongsi bahan, sila hubungi admin di [email protected]. Terima kasih.

Anda Mungkin Meminati