Akses Ekslusif di Pandai.org – Pembelajaran Secara Online Percuma Semua Subjek Dari Tahun 1 ke Tingkatan 5

Sertai Study Group SPM 2020

PREMIUM Hanya guru SPM dan Calon SPM 2020 sahaja dibenarkan join. ♥ Para guru SPM boleh berkongsi bahan, link, buah fikiran, video pengajaran, etc.

Akses Ekslusif di Pandai.org – Pembelajaran Secara Online Percuma Semua Subjek Dari Tahun 1 ke Tingkatan 5 ini bagi admin sangat-sangat berbaloi untuk kita gunakan. Kenapa? Jangan bercakap tentang akses percuma, jangan pula risau dengan data internet percuma, tetapi admin bercakap dari segi nilai pendidikan itu sendiri.

Video-video pembelajaran yang diberikan oleh pandai.org ini telah disusun mengikut bab bagi setiap subjek. Jadi, anak-anak boleh gunakan video ini untuk belajar secara perlahan-lahan sehingga mereka pandai. Jika mengalami masalah, anak-anak boleh tonton video tersebut berulang kali! Itulah hebatnya pembelajaran secara online ini.

Dapatkan “Akses Percuma ke Pandai.org” disini


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila pilih dan tekan link yang telah disediakan.

Pembelajaran Online Sekolah Rendah

Pembelajaran Online Sekolah Menengah

 

Pastikan anda gunakan sebaik mungkin peluang perkongsian dari pandai.org ini. Gunakan masa PKP ini sebaiknya untuk anak-anak kita belajar sehingga mereka pandai.

 

Dapatkan Soalan Ramalan UPSR PT3 SPM 2020 + Latihan Musim PKP Covid-19(Premium Items)

.rt-wpls .single-logo a { color: #000000; font-weight: bold; } .rt-wpls .slick-prev, .rt-wpls .slick-next { width: 40px; height: 40px;}' ); ?>