Latih Tubi SPM Sejarah Tingkatan 4 Bab 6 Pembentukan Kerajaan Islam dan Sumbangannya

SEMAKAN PANGGILAN TEMU DUGA SPP BAGI PERMOHONAN JAWATAN 10

Latih Tubi SPM Sejarah Tingkatan 4 Bab 6 Pembentukan Kerajaan Islam dan Sumbangannya. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Perkongsian diteruskan lagi. Pada kali ini, admin berkongsi berkaitan modul yang boleh digunakan khasnya untuk guru dan calon-calon yang bakal menduduki SPM pada tahun ini.

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun modul ini pada pautan muat turun di bawah. Skema jawapan turut dilampirkan dalam soalan yang terdapat pada latih tubi ini.

Dapatkan “Latih Tubi SPM Sejarah Tingkatan 4 Bab 6 Pembentukan Kerajaan Islam dan Sumbangannya” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download dokumen ini dengan menekan ikon “download” yang berwarna merah seperti yang telah disediakan di bawah.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

586abf73b6fc1117b60b2754

 

Penutup

Sekian, semoga perkongsian informasi kali ini iaitu Latih Tubi SPM Sejarah Tingkatan 4 Bab 6 Pembentukan Kerajaan Islam dan Sumbangannya memberikan manfaat kepada anda semua khususnya kepada guru, ibu bapa dan calon-calon yang bakal menduduki SPM pada tahun ini. Admin doakan semoga anda semua terus berjaya di dunia dan akhirat. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.