Modul UPSR Bahasa Melayu Soalan 25

SEKOLAH AKAN MENGGUNAKAN GOOGLE CLASSROOM MENGGANTIKAN FROG VLE 51

Modul UPSR Bahasa Melayu Soalan 25. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Perkongsian diteruskan lagi. Pada kali ini, admin berkongsi berkaitan modul yang boleh digunakan khasnya untuk guru dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini iaitu Modul Latih Tubi UPSR bagi mata pelajaran Bahasa Melayu.

Modul ini telah disediakan oleh CIK.A.VERONICA dari SJK(T)KINTA VALLEY, BATU GAJAH. Terima kasih diucapkan kepada beliau kerana sudi berkongsi bahan ini.

Soalan 25 dalam UPSR Bahasa Melayu yang dimaksudkan ialah soalan yang mengkehendaki calon memahami dan menaakul maklumat yang diberikan. Biasanya, calon diminta untuk memahami dan menaakul maklumat berdasarkan petikan puisi yang diberikan.

Sehubungan dengan itu, berikut merupakan pratonton modul ini:

Modul UPSR Bahasa Melayu Soalan 25Modul UPSR Bahasa Melayu Soalan 251 Modul UPSR Bahasa Melayu Soalan 252

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun bahan ini pada pautan muat turun di bawah:

Dapatkan “Modul UPSR Bahasa Melayu Soalan 25” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Modul UPSR Bahasa Melayu Soalan 25

 

Penutup

Sekian, semoga perkongsian informasi kali ini iaitu Modul UPSR Bahasa Melayu Soalan 25 memberikan manfaat kepada anda semua khususnya kepada guru, ibu bapa dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini. Admin doakan semoga anda semua terus berjaya di dunia dan akhirat. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.