Modul Unggul Prestasi Semarak Realiti (UPSR) Matematik

 

SEKOLAH AKAN MENGGUNAKAN GOOGLE CLASSROOM MENGGANTIKAN FROG VLE 54

Modul Unggul Prestasi Semarak Realiti (UPSR) Matematik. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Perkongsian diteruskan lagi. Pada kali ini, admin berkongsi berkaitan modul yang boleh digunakan khasnya untuk guru dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini iaitu Modul Latih Tubi UPSR bagi mata pelajaran Matematik.

Modul Unggul Prestasi Semarak Realiti UPSR Matematik

 

Modul Latihan ini dibina oleh Jurulatih Matematik berpengalaman adalah sebagai suatu panduan kepada pihak sekolah dalam usaha memantapkan kefahaman dalam menggunakan format baharu UPSR 2016. Modul ini mesti dimanfaat sepenuhnya oleh pihak sekolah selain penggunaan modul lain yang dibina di peringkat Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) atau hasil binaan guru sendiri.

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun bahan ini pada pautan muat turun di bawah:

Dapatkan “Modul Unggul Prestasi Semarak Realiti (UPSR) Matematik” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Modul Unggul Prestasi Semarak Realiti (UPSR) Matematik

 

 

Penutup

Sekian, semoga perkongsian informasi kali ini iaitu Modul Unggul Prestasi Semarak Realiti (UPSR) Matematik memberikan manfaat kepada anda semua khususnya kepada guru, ibu bapa dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini. Admin doakan semoga anda semua terus berjaya di dunia dan akhirat. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.