Modul Ulang Kaji Matematik Tahun 6 Topik 1 hingga 12

 

SEKOLAH AKAN MENGGUNAKAN GOOGLE CLASSROOM MENGGANTIKAN FROG VLE 58

Modul Ulang Kaji Matematik Tahun 6 Topik 1 hingga 12. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Perkongsian diteruskan lagi. Pada kali ini, admin berkongsi berkaitan modul yang boleh digunakan khasnya untuk guru dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini iaitu Modul Latih Tubi UPSR bagi mata pelajaran Matematik.

Berikut merupakan pratonton modul latih tubi ini:

MODUL ULANGKAJI MATEMATIK TAHUN 6 TOPIK 1 121 MODUL ULANGKAJI MATEMATIK TAHUN 6 TOPIK 1 122 MODUL ULANGKAJI MATEMATIK TAHUN 6 TOPIK 1 123 MODUL ULANGKAJI MATEMATIK TAHUN 6 TOPIK 1 124 MODUL ULANGKAJI MATEMATIK TAHUN 6 TOPIK 1 12

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun bahan ini pada pautan muat turun di bawah:

Dapatkan “Modul Ulang Kaji Matematik Tahun 6 Topik 1 hingga 12” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Modul Ulang Kaji Matematik Tahun 6 Topik 1 hingga 12

 

Penutup

Sekian, semoga perkongsian informasi kali ini iaitu Modul Ulang Kaji Matematik Tahun 6 Topik 1 hingga 12 memberikan manfaat kepada anda semua khususnya kepada guru, ibu bapa dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini. Admin doakan semoga anda semua terus berjaya di dunia dan akhirat. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.