Modul Ulang Kaji Matematik Tahun 6 Topik 1 hingga 12

 

Sertai Study Group SPM 2020

PREMIUM Hanya guru SPM dan Calon SPM 2020 sahaja dibenarkan join. ♥ Para guru SPM boleh berkongsi bahan, link, buah fikiran, video pengajaran, etc.

Modul Ulang Kaji Matematik Tahun 6 Topik 1 hingga 12. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Perkongsian diteruskan lagi. Pada kali ini, admin berkongsi berkaitan modul yang boleh digunakan khasnya untuk guru dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini iaitu Modul Latih Tubi UPSR bagi mata pelajaran Matematik.

Berikut merupakan pratonton modul latih tubi ini:

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun bahan ini pada pautan muat turun di bawah:

Dapatkan “Modul Ulang Kaji Matematik Tahun 6 Topik 1 hingga 12” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Modul Ulang Kaji Matematik Tahun 6 Topik 1 hingga 12

 

Penutup

Sekian, semoga perkongsian informasi kali ini iaitu Modul Ulang Kaji Matematik Tahun 6 Topik 1 hingga 12 memberikan manfaat kepada anda semua khususnya kepada guru, ibu bapa dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini. Admin doakan semoga anda semua terus berjaya di dunia dan akhirat. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.

 

Dapatkan Soalan Ramalan UPSR PT3 SPM 2020 + Latihan Musim PKP Covid-19(Premium Items)

.rt-wpls .single-logo a { color: #000000; font-weight: bold; } .rt-wpls .slick-prev, .rt-wpls .slick-next { width: 40px; height: 40px;}' ); ?>