Modul Pasti A UPSR Matematik

 

SEKOLAH AKAN MENGGUNAKAN GOOGLE CLASSROOM MENGGANTIKAN FROG VLE 55

Modul Pasti A UPSR Matematik. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Perkongsian diteruskan lagi. Pada kali ini, admin berkongsi berkaitan modul yang boleh digunakan khasnya untuk guru dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini iaitu Modul Latih Tubi UPSR bagi mata pelajaran Matematik.

Modul ini telah disediakan di bawah Jabatan Pendidikan Pahang. Anda boleh melihat pratonton modul ini pada gambar di bawah:

UPSR Modul Matematik Pasti A 2016 Pahang 2 UPSR Modul Matematik Pasti A 2016 Pahang 3 UPSR Modul Matematik Pasti A 2016 Pahang 4 UPSR Modul Matematik Pasti A 2016 Pahang 5

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun bahan ini pada pautan muat turun di bawah:

Dapatkan “Modul Pasti A UPSR Matematik” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Modul Pasti A UPSR Matematik

 

Penutup

Sekian, semoga perkongsian informasi kali ini iaitu Modul Pasti A UPSR Matematik memberikan manfaat kepada anda semua khususnya kepada guru, ibu bapa dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini. Admin doakan semoga anda semua terus berjaya di dunia dan akhirat. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.