Modul Cemerlang UPSR Bahasa Inggeris Negeri Perak (Penulisan) Berserta Jawapan

 

SEKOLAH AKAN MENGGUNAKAN GOOGLE CLASSROOM MENGGANTIKAN FROG VLE 83

Modul Cemerlang UPSR Bahasa Inggeris Negeri Perak (Penulisan) Berserta Jawapan. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Perkongsian diteruskan lagi. Pada kali ini, admin berkongsi berkaitan modul yang boleh digunakan khasnya untuk guru dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini iaitu modul latih tubi UPSR bagi mata pelajaran Bahasa Inggeris.

Berikut merupakan pratonton (preview) bahan ini:

Modul Cemerlang UPSR Bahasa Inggeris Negeri Perak Penulisan1 Modul Cemerlang UPSR Bahasa Inggeris Negeri Perak Penulisan2 Modul Cemerlang UPSR Bahasa Inggeris Negeri Perak Penulisan

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun bahan ini pada pautan muat turun di bawah:

Dapatkan “Modul Cemerlang UPSR Bahasa Inggeris Negeri Perak (Penulisan) Berserta Jawapan” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Modul Cemerlang UPSR Bahasa Inggeris Negeri Perak (Penulisan) Berserta Jawapan

 

Penutup

Sekian, semoga perkongsian informasi kali ini iaitu Modul Cemerlang UPSR Bahasa Inggeris Negeri Perak (Penulisan) Berserta Jawapan memberikan manfaat kepada anda semua khususnya kepada guru, ibu bapa dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini. Admin doakan semoga anda semua terus berjaya di dunia dan akhirat. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.