Bahan Kecemerlangan Pentaksiran UPSR Matematik Kertas 2

 

SEKOLAH AKAN MENGGUNAKAN GOOGLE CLASSROOM MENGGANTIKAN FROG VLE 57

Bahan Kecemerlangan Pentaksiran UPSR Matematik Kertas 2. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Perkongsian diteruskan lagi. Pada kali ini, admin berkongsi berkaitan modul yang boleh digunakan khasnya untuk guru dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini iaitu Modul Latih Tubi UPSR bagi mata pelajaran Matematik.

Modul ini telah disediakan oleh Guru AKRAM Terengganu dan dibiayai oleh Kerajaan Negeri Terengganu. Berikut merupakan pratonton (preview) bahan ini:

Bahan Kecemerlangan Pentaksiran UPSR Kertas 2

Bahan Kecemerlangan Pentaksiran UPSR Kertas 24 Bahan Kecemerlangan Pentaksiran UPSR Kertas 21 Bahan Kecemerlangan Pentaksiran UPSR Kertas 22 Bahan Kecemerlangan Pentaksiran UPSR Kertas 23

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun bahan ini pada pautan muat turun di bawah:

Dapatkan “Bahan Kecemerlangan Pentaksiran UPSR Matematik Kertas 2” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Bahan Kecemerlangan Pentaksiran UPSR Matematik Kertas 2

 

Penutup

Sekian, semoga perkongsian informasi kali ini iaitu Bahan Kecemerlangan Pentaksiran UPSR Matematik Kertas 2 memberikan manfaat kepada anda semua khususnya kepada guru, ibu bapa dan calon-calon yang bakal menduduki UPSR pada tahun ini. Admin doakan semoga anda semua terus berjaya di dunia dan akhirat. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.