Semakan Keputusan Temu duga bagi Cuti Belajar Bergaji Penuh (CBBP) KPM Ambilan Tahun 2019.

IMH

Semakan Keputusan Temu duga bagi Cuti Belajar Bergaji Penuh (CBBP) KPM Ambilan Tahun 2019. Terkini daripada Bahagian Tajaan Pendidikan Kementerian Pendidikan Malaysia telah memaklumkan bahawa Semakan Keputusan Temu duga bagi Cuti Belajar Bergaji Penuh (CBBP) KPM Ambilan Tahun 2019 kini boleh dilakukan.

Picture2

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Sukacita dimaklumkan bahawa semakan keputusan permohonan dan panggilan temuduga program Penajaan/Cuti Belajar Bergaji Penuh Peringkat Kedoktoran dan Sarjana ambilan tahun 2019 boleh disemak melalui pautan https://epenawaran.moe.gov.my/ mulai 31 Mei 2019 (Jumaat), jam 12.00 tengah hari.

Sekian, Terima kasih.
Bahagian Biasiswa dan Pembiayaan Kementerian Pendidikan Malaysia31 Mei 2019

KLIK DI SINI

https://epenawaran.moe.gov.my/keputusan.cfm

Picture1

Sekian, semoga perkongsian ini iaitu Semakan Keputusan Temu duga bagi Cuti Belajar Bergaji Penuh (CBBP) KPM Ambilan Tahun 2019 dapat memberikan informasi terkini buat semua. Semoga berjaya dan TAHNIAH kami ucapkan kepada yang berjaya. Semoga segala urusan kita dalam dunia pendidikan ini sentiasa dipermudahkan. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.