Templat Pelaporan DSKP KSSR Tahun 4 Bahasa Iban

TARIKH 4

Templat Pelaporan DSKP KSSR Tahun 4 Bahasa Iban. Assalamualaikum dan selamat sejahtera warga SGO sekalian. Alhamdulillah, perkongsian dapat diteruskan lagi. Pada kali ini, admin mengongsikan templat pelaporan DSKP bagi salah satu mata pelajaran dalam kurikulum sekolah rendah (KSSR) Tahun 4.

107390262 strategy to success professional business man and management consultant giving advice to entrepreneu

Pengenalan

Templat Pelaporan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) ialah dokumen yang menyatakan pencapaian dan prestasi murid dalam pembelajaran sesuatu mata pelajaran melalui data pernyataan band berdasarkan Standard Prestasi (tahap penguasaan) yang telah ditetapkan oleh Bahagian Pembangunan Kurikulum selaras dengan DSKP bagi mata pelajaran yang berkenaan. Templat ini diisi oleh guru mata pelajaran dan guru kelas murid berkenaan sebagai bukti dan evidens kepada ibu bapa dan untuk tujuan perekodan sekolah.

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun Templat Pelaporan DSKP ini pada pautan muat turun yang telah disediakan di bawah:

Catatan: Templat ini (KSSR) tidak lagi digunakan bermula tahun 2020 kerana digantikan dengan KSSR (Semakan).

Dapatkan “Templat Pelaporan DSKP KSSR Tahun 4 Bahasa Iban” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘XLSX/XLS.’

Download : Pelaporan DSKP KSSR Bahasa Iban Tahun 4

SUMBER: BAHAGIAN PEMBANGUNAN KURIKULUM, 09 FEBRUARI 2019

 

Penutup

Semoga perkongsian ini iaitu Templat Pelaporan DSKP KSSR Tahun 4 Bahasa Iban sedikit sebanyak dapat memberikan informasi kepada anda semua khususnya kepada guru yang ingin memohon pertukaran tempat berkhidmat (sekolah). Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.