Semakan Keputusan Calon Berjaya ke UKCG dan Temu Duga Guru Interim Bahasa Inggeris 2019

 

TEMPLAT PELAPORAN 29

Semakan Keputusan Calon Berjaya ke UKCG dan Temu Duga Guru Interim Bahasa Inggeris 2019. Pemakluman terkini berkaitan Guru Interim 2019. Mohon perhatian khususnya kepada individu yang telah membuat permohonan untuk menjawat jawatan Guru Interim KPM bagi tahun ini (2019).

cats 2

Semakan keputusan calon berjaya dipanggil Ujian Kelayakan Calon Guru (UKCG) dan Temu Duga Guru Interim Mata Pelajaran Bahasa Inggeris 2019 telah dibuka dan boleh disemak di https://pismp.moe.gov.my/myUMUM atau klik pada ikon di bawah:

click here png click here icon png 360 2

Calon yang berjaya dikehendaki menghadiri UKCG dan Temu duga antara 5 – 7 Mac 2019 di pusat UKCG & Temu Duga seluruh Negara.

KEPUTUSAN TAWARAN MENDUDUKI UKCG DAN TEMU DUGA INTERIM 2019

  1. Semakan keputusan tawaran menduduki UKCG dan TEMU DUGA INTERIM 2019, Telah dibuka, Calon yang berjaya ditawarkan diminta untuk muat turun surat tawaran dan Borang Penyataan Hasrat semasa menghadiri UKCG dan Temu duga
  2. Sila semak keputusan tawaran di http://apps-ach.net/myUMUM sekiranya masih error pada paparan keputusan.

RALAT BORANG PERNYATAAN HASRAT

  1. Harap maaf terdapat ralat pada borang penyataan hasrat yang sedia ada. Sila muat turun semula di url sama pada Isnin (25/ 02/ 2019).
  2. Bawa borang ini semasa menghadiri UKCG dan Temuduga. Borang ini hendaklah diisi SEMASA di pusat UKCG .

Penutup

Semoga perkongsian ini iaitu Semakan Keputusan Calon Berjaya ke UKCG dan Temu Duga Guru Interim Bahasa Inggeris 2019 sedikit sebanyak memberikan informasi terkini kepada anda semua khususnya kepada pemohon jawatan ini. Semoga berjaya daripada kami. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.