Takwim Pengumuman Keputusan Peperiksaan 2019

 

Sertai Study Group SPM 2020

PREMIUM Hanya guru SPM dan Calon SPM 2020 sahaja dibenarkan join. ♥ Para guru SPM boleh berkongsi bahan, link, buah fikiran, video pengajaran, etc.

Takwim Peperiksaan dan Pentaksiran 2019. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Perkongsian kali ini diteruskan dengan perkara berkaitan takwim bagi pengumuman keputusan peperiksaan dan pentaksiran yang terdapat di Malaysia untuk tahun 2019.

Umum sedia maklum, terdapat tiga peperiksaan yang utama di Malaysia iaitu di peringkat sekolah rendah dan menengah seperti Pelaporan Pentaksiran Sekolah Rendah (PPSR), Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

Sehubungan dengan itu, berikut dikongsikan tarikh-tarikh pengumuman keputusan peperiksaan dan pentaksiran di Malaysia bagi tahun hadapan:

Penutup

Sekian, semoga perkongsian informasi kali ini iaitu Takwim Pengumuman Keputusan Peperiksaan 2019 memberikan informasi terkini kepada anda semua dan semoga segala urusan kita dalam dunia pendidikan ini sentiasa dipermudahan. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.

 

Dapatkan Soalan Ramalan UPSR PT3 SPM 2020 + Latihan Musim PKP Covid-19(Premium Items)

.rt-wpls .single-logo a { color: #000000; font-weight: bold; } .rt-wpls .slick-prev, .rt-wpls .slick-next { width: 40px; height: 40px;}' ); ?>