Himpunan Takwim 2019

 

Sertai Study Group SPM 2020

PREMIUM Hanya guru SPM dan Calon SPM 2020 sahaja dibenarkan join. ♥ Para guru SPM boleh berkongsi bahan, link, buah fikiran, video pengajaran, etc.

Himpunan Takwim 2019. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Alhamdulillah, perkongsian pada kali ini berkaitan takwim bagi tahun hadapan (2019) yang telah dihimpunkan.

Pengenalan

Takwim ini adalah bersumberkan daripada Bahagian Pengurusan Sekolah Harian (BPSH) KPM yang merangkumi bagi 4 takwim utama iaitu:

  1. Takwim Persekolahan
  2. Takwim Cuti Perayaan
  3. Takwim Peperiksaan dan Pentaksiran
  4. Takwim Pengumuman Keputusan Peperiksaan

Kandungan

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun takwim-takwim ini pada pautan muat turun yang telah disediakan di bawah. Sebelum itu, juga diselitkan pautan bagi melihat 4 takwim ini.

  1. Takwim Persekolahan
  2. Takwim Cuti Perayaan
  3. Takwim Peperiksaan dan Pentaksiran
  4. Takwim Pengumuman Keputusan Peperiksaan

Dapatkan “Takwim 2019” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Himpunan Takwim 2019

 

 

Penutup

Sekian, semoga perkongsian informasi kali ini iaitu Himpunan Takwim 2019 memberikan informasi terkini kepada anda semua dan semoga segala urusan kita dalam dunia pendidikan ini sentiasa dipermudahan. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.

 

Dapatkan Soalan Ramalan UPSR PT3 SPM 2020 + Latihan Musim PKP Covid-19(Premium Items)

.rt-wpls .single-logo a { color: #000000; font-weight: bold; } .rt-wpls .slick-prev, .rt-wpls .slick-next { width: 40px; height: 40px;}' ); ?>