SAJADA PORTHOPEDIC Jadi Pilihan Untuk Sakit Lutut, Sakit Pinggang, Warga Emas & Ibu Mengandung Solat Lebih Selesa

Sajada Porthopedic Sakit Lutut dan Sakit Pinggang

Sajada Porthopedic merupakan sejadah inovasi yang dapat membantu memberikan keselesaan kepada anda untuk solat terutama bagi mereka yang sakit lutut, sakit kaki, sakit pinggang, warga tua dan ibu mengandung. Sejadah hebat ini dihasilkan menggunakan NBR Foam, iaitu bahan (foam) berkualiti tinggi. Sebab itu, sejadah ini boleh menampung dan menyokong tekanan yang sangat tinggi!

Sebelum kami pergi lebih jauh, boleh kami tahu adakah anda mempunyai masalah-masalah seperti berikut?

  • Sakit Lutut

Mempunyai rasa sakit yang sangat pada bahagian lutut sama ada ketika berjalan, duduk atau bersahaja? Kadang-kadang ada yang sakit lutut sudah berbulan-bulan lamanya menyebabkan banyak aktiviti yang biasa dilakukan dahulu kini sudah terbatas. Ketika solat pun rasa sangat sakit.

  • Ibu Mengandung Sakit Pinggang

Biasanya antara masalah atau cabaran besar yang dirasai oleh kaum ibu adalah apabila usia kandungan sudah mencapai bulan ke 7, 8, 9 sehingga kelahiran bayi. Pada saat ini, mereka akan mengalami rasa sakit belakang atau bahagian pinggang yang tersangat sakit dan tidak selesa. Ini akan banyak menyekat pergerakan mereka!

  • Diserang Sakit Gout

Kalau anda mempunyai gout pasti anda tahu dan faham bagaimana sakitnya rasa apabila penyakit ini diserang. Saat diserang penyakit gout, jangan katakan mahu berjalan kesana kemari, ada yang katakan kalau terkena angin pun boleh menangis menahan rasa sakitnya. Betul tak?

  • Warga Tua & Sakit Urat atau Sendi

Ramai diantara kita yang mempunyai ibubapa yang sudah tua. Pada umur 50 keatas biasanya mereka akan banyak mengalami masalah rasa sakit urat atau sendi. Ya, percayalah semua rasa sakit ini sedikit sebanyak membataskan mereka untuk beribadat dengan lebih selesa. Kesian melihat ada yang menahan sakit tanpa ada bantuan atau usaha membantu mereka.

Jika diantara perkara yang disenaraikan diatas ini ada yang sedang dialami oleh anda maka SAJADA ORTHOPEDIC ini mungkin satu jawapan yang terbaik!

Bagaimana SAJADA PORTHOPEDIC Bantu Anda Solat Dengan Lebih Selesa?

Sebenarnya ada beberapa perkara yang kita perlu highlightkan bagaimana sejadah inovasi ini mampu memberikan keselesaan yang optimum kepada anda. Antaranya ialah :

sakit sendi Dapat Melegakan Sakit Sendi

  • Ianya mampu memberikan keselesaan maksima kepada pesakit sendi lutut, gout dan pergelangan kami untuk sujud dan tahiyyat. Bila bersolat, bagaikan terlupa seketika sakit sendi yang dialami.

Menyerap tekanan Berfungsi Secara Optimum Menyerap Tekanan

  • NBR Foam merupakan teknologi yang canggih yang seakan-akan seperti getah yang sangat padu. Mampu menyerap tekanan sehinggan 300 kg dalam satu masa.

sejadah tebal Berketebalan Sehingga 15mm!

  • 5 kali ganda lebih tebal daripada sejadah biasa. Anda tidak akan jumpa yang paling tebal melainkan Sajada Porthopedic.

anti slip Teknologi Anti Slip

  • Dilengkapi dengan lapisan teknologi anti-slip di bahagian belakang Sajada Porthopedic di mana ianya mempunyai grip cengkaman yang sangat kuat.

Anti-Bakteria Dan Anti-Microbial Anti-Bakteria Dan Anti-Microbial

  • Mudah dibersihkan kerana permukaan Sajada Porthopedic yang rata dan tidak memerangkap habuk & kotoran. Sangat sesuai kepada mereka yang mempunyai penyakit asma & alergik.

SAJADA PORTHOPEDIC – Sejadah Anti Sakit Sendi

Ibu-Mengandung-Watermark-Kecik-1 Infografik-Jari-Kaki-1 Infografik-Kelebihan-Watermark-Kecik-1 Infografik-Leher-Kecik Infografik-Lutut-Kecik Infografik-Postur-Badan-kecik-1-1

Bagaimana Cara Membuat Tempahan?

HARGA PROMOSI akan berakhir pada bila-bila masa sahaja. Dapatkan segera sementara stok masih ada. INGAT! Produk macam ni selalunya SANGAT CEPAT HABIS.SAJADA PORTHOPEDIC Jadi Pilihan Untuk Sakit Lutut, Sakit Pinggang, Warga Emas & Ibu Mengandung Solat Lebih Selesa

Pertanyaan Mengenai Sajada Porthopedic


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi kami dengan segera.

Contact : 

Sajada Porthopedic

Testimoni Sajada Porthopedic

testimoni sajada orthopedic testimoni sajada orthopedic testimoni sajada orthopedic testimoni sajada orthopedic testimoni sajada orthopedic testimoni sajada orthopedic

Kelebihan SAJADA Porthopedic – Sejadah Anti Sakit Sendi