Cara Mudah Check Tracking Number Bagi Poslaju

poslaju

Kali ini admin nak kongsikan dengan pantas cara mudah untuk anda semua buat semakan tracking number poslaju. Ya, kebanyakan orang masih ramai yang tidak tahu ada cara pantas ini. Semua ini dapat dilakukan kerana adanya website TRACKINGPOS.COM.

Jika anda pertama kali mendengar website ini, secara ringkasnya trackingpos.com merupakan sebuah website yang memudahkan kita sama ada secara personal, urusan bisnes dan sebagainya yang menggunakan khidmat penghantaran barang.

Dengan adanya website ini, kita bukan sahaja dapat trace pergerakan barangan poslaju serta couriers yang lain malahan kita juga boleh dapatkan update pergerakan parcel barangan kita terus ketelefon pintar kita melalui update dari Facebook atau email. Ya memang hebat! Untuk ketahui lebih lanjut boleh baca artikel ini.

Cara Mudah Check Status Tracking Poslaju & Couriers Lain

Cara mudah dan cepat untuk periksa status pergerakan barang anda di poslaju tracking ialah :

  1. Copy Link Ini : https://trackingpos.com/courier/poslaju/ep473642253my
  2. Paste di browser. (Google Chrome, Mozilla Firefox, etc)
  3. Gantikan kod ep473642253my kepada kod tracking poslaju anda. Siap!

Jika anda mahu dapatkan update pergerakan parcel anda terus ke Facebook atau email, anda boleh ikuti langkah2 disini : http://bit.ly/2P4tH1w

Mudah bukan? Lepas ini tak perlu nak pening, status parcel anda akan terus di update automatik kepada anda! InsyaAllah tiada lagi masalah selepas ini.

Aplikasi Terbaik Untuk Usahawan di Malaysia

Kegiatan ekonomi di Malaysia terutama jual beli secara online sangat hebat sekarang. Boleh dikatakan hampir setiap kenalan kita akan mempunyai perniagaan sama ada menjadi founder, menjual produk orang dan sebagainya.

Dengan adanya website trackingpos.com ini, admin lihat ianya memudahkan kerja ramai orang. Usahawan juga seronok kerana mereka dapat terus berikan details tracking dalam bentuk yang mudah kepada pelanggan mereka. Hanya tukar nombor tracking di belakang itu dan terus pelanggan dapat melihat proses penghantaran barangan yang dibeli. Ini sekaligus akan menaikkan trust atau kepercayaan daripada pembeli kepada penjual.

Selain itu, sistem bulk dashboard yang dibekalkan oleh aplikasi ini juga sangat hebat. Kita dapat monitor pergerakan-pergerakan parcel dengan mudah walaupun jumlah yang besar. Ini satu kemudahan buat usahawan!