24 Idea “Design” Pakaian Bertemakan Jalur Gemilang

 

24 Idea “Design” Pakaian Bertemakan Jalur Gemilang ini merupakan perkongsian yang dapat admin himpunkan untuk kita semua. Maklumlah, sekarang kita berada dalam Bulan Kebangsaan bagi tahun 2018. Mesti semua sekolah suda sibuk membuat persiapan bagi meraikan Bulan Kebangsaan ini kan.

Seperti yang kita semua tahu, tema bagi Hari Kebangsaan pada tahun ini ialah Sayangi Malaysiaku.

Baiklah, jom tengok idea-idea daripada ibu bapa dan guru dalam mereka bentuk pakaian bertemakan Jalur Gemilang ini. Kreatif! Insya-Allah, bolehlah digunakan sebagai panduan kepada ibu bapa dan guru-guru dalam mereka bentuk pakaian untuk anak-anak dalam menyertai pertandingan peragaan pakaian Jalur Gemilang peringkatn sekolah pada tahun ini.

Semoga perkongsian idea pada kali ini iaitu 24 Idea “Design” Pakaian Bertemakan Jalur Gemilang memberikan manfaat kepada kita semua dan juga semoga segala urusan kita dalam dunia pendidikan ini sentiasa dipermudahan. Selamat menyambut Bulan Kebangsaan! Sayangi Malaysiaku. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.