Himpunan Templat Pelaporan SAPS Offline

 

HIMPUNAN TEMPLAT PELAPORAN SAPS OFFLINE

Himpunan Templat Pelaporan SAPS Offline ini disediakan oleh Cikgu Md Idris Shafie bin Md Salleh untuk kegunaan guru-guru sekolah rendah memandangan portal rasmi Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah (SAPS) masih tidak dapat diakses dan pelaporan pencapaian murid bagi Peperiksaan Pertengahan Tahun (PPT) bagi tahun ini perlu disediakan.

cats 7

Templat pelaporan ini merangkumi templat bagi sekolah rendah (Tahap 1 dan Tahap 2) sahaja. Kelebihan templat ini ialah mengira markah pencapaian murid secara automatik. Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun templat ini pada ruangan muat turun yang telah disediakan di bawah.

 

Dapatkan “Himpunan Templat Pelaporan SAPS Offline” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Himpunan Templat Pelaporan SAPS Offline

  1. Slip Keputusan Peperiksaan
  2. Slip Keputusan Peperiksaan Tahap 2 

KREDIT: CIKGU IDRIS SHAFIE

 

Penutup

Sekian, semoga perkongsian ini iaitu Himpunan Templat Pelaporan SAPS Offline yang dikongsikan oleh Cikgu Idris Shafie ini sedikit sebanyak membantu guru-guru dalam menyediakan pelaporan pencapaian murid bagi Peperiksaan Pertengahan Tahun dan semoga segala urusan kita dalam dunia pendidikan ini sentiasa dipermudahan. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan informasi dan bahan-bahan pendidikan yang terbaik, terkini dan bermanfaat dari semasa ke semasa.