Himpunan Laporan Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Sekolah

 

HIMPUNAN TERBAIK 5

Himpunan Laporan Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Sekolah ini dihimpunkan khas untuk anda semua menjelang Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba yang dijangka akan jatuh pada 15 Jun 2018 khususnya untuk kegunaan guru-guru dalam persiapan majlis sambutan Hari Raya Aidilfitri 2018 peringkat sekolah.

Pengenalan

Sambutan Hari Raya Aidilfitri telah menjadi salah satu daripda acara tahunan yang diraikan secara besar-besaran di peringkat negara.Ia merupakan masa dan waktu yang boleh memberi peluang kepada rakyat untuk meraikan kedatangan bulan Syawal, setelah menjalankan kewajipan berpuasa di bulan Ramadhan.

Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun himpunan laporan ini pada ruangan muat turun yang telah disediakan di bawah.

Download ‘Himpunan Laporan Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Sekolah” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’ dan ‘DOCX’.

Download : 

  1. Laporan Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Sekolah 1
  2. Laporan Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Sekolah 2
  3. Laporan Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Sekolah 3
  4. Laporan Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Sekolah 4

 

 

Penutup

Semoga perkongsian Himpunan Laporan Sambutan Hari Raya Aidilfitri Peringkat Sekolah ini memberikan manfaat kepada kita semua. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin daripada kami, warga Sistem Guru Online. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan bahan-bahan pendidikan terbaik dari semasa ke semasa.