Himpunan Modul UPSR Terbaik Cuti Sekolah Pertengahan Tahun 2018

 

Sertai Study Group SPM 2020

PREMIUM Hanya guru SPM dan Calon SPM 2020 sahaja dibenarkan join. ♥ Para guru SPM boleh berkongsi bahan, link, buah fikiran, video pengajaran, etc.

Himpunan Modul UPSR Terbaik Cuti Sekolah Pertengahan Tahun 2018 ini disediakan memandangkan cuti Penggal 1 atau Cuti Pertengahan Tahun bagi tahun ini (2018) bakal bermula. Modul ini disediakan khususnya kepada calon-calon UPSR bagi tahun ini.

Murid-murid khususnya calon UPSR bagi tahun ini perlulah diberikan kerja rumah atau latih tubi bagi membantu mereka untuk mengulang kaji mata pelajaran sepanjang mereka bercuti. Modul ini disediakan merangkumi mata pelajaran UPSR iaitu Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Matematik dan Sains berdasarkan format UPSR yang terbaru. Sehubungan dengan itu, anda boleh memuat turun modul-modul ini pada pautan muat turun yang telah disediakan di bawah:

 

Semoga perkongsian ini iaitu Himpunan Modul UPSR Terbaik Cuti Sekolah Pertengahan Tahun 2018 memberikan manfaat kepada anda semua. Teruskan menyokong kami di t.me/sistemguruonline untuk mendapatkan perkongsian berkaitan dunia pendidikan dari semasa ke semasa. Sekian, terima kasih.

 

 

Dapatkan Soalan Ramalan UPSR PT3 SPM 2020 + Latihan Musim PKP Covid-19(Premium Items)

.rt-wpls .single-logo a { color: #000000; font-weight: bold; } .rt-wpls .slick-prev, .rt-wpls .slick-next { width: 40px; height: 40px;}' ); ?>