Soalan Peperiksaan Pertengahan Tahun 2018 KSSM Tingkatan 3 Kemahiran Hidup Perdagangan dan Keusahawanan

 

Soalan Peperiksaan Pertengahan Tahun 2018 KSSM Tingkatan 3 Kemahiran Hidup Perdagangan dan Keusahawanan. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Seperti yang kita sedia maklum, Peperiksaan Pertengahan Tahun bagi tahun 2018 bakal dilaksanakan di semua sekolah iaitu pada bulan Mei.

Sehubungan dengan itu, admin mengongsikan soalan-soalan Peperiksaan Pertengahan Tahun bagi mata pelajaran Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) Kemahiran Hidup Bersepadu Perdagangan dan Keusahawanan Tingkatan 3.

Dapatkan “Soalan Peperiksaan Pertengahan Tahun 2018 KSSM Tingkatan 3 Kemahiran Hidup Perdagangan dan Keusahawanan” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’. Untuk convert fail PDF ini kepada WORD, sila baca tutorial di SINI

MOHON PERHATIAN: SOALAN INI ADALAH SOALAN PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN 2014 DAN DISERTAKAN SKEMA JAWAPAN YANG SESUAI UNTUK DIJADIKAN PANDUAN MEMBUAT SOALAN PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN (PPT) BAGI TAHUN INI.

Download : Soalan Peperiksaan Pertengahan Tahun 2018 KSSM Tingkatan 3 Kemahiran Hidup Perdagangan dan Keusahawanan

 

 

Semoga perkongsian pada kali ini iaitu Soalan Peperiksaan Pertengahan Tahun 2018 KSSM Tingkatan 3 Kemahiran Hidup Perdagangan dan Keusahawanan sedikit sebanyak dapat memudahkan urusan guru dalam menyediakan soalan bagi peperiksaan yang bakal menjelang ini. Teruskan menyokong kami di Sistem Guru Online.