RPH Teknologi Maklumat dan Komunikasi (TMK) Tahun 6

 

Sertai Study Group SPM 2020

PREMIUM Hanya guru SPM dan Calon SPM 2020 sahaja dibenarkan join. ♥ Para guru SPM boleh berkongsi bahan, link, buah fikiran, video pengajaran, etc.

RPH Teknologi Maklumat dan Komunikasi (TMK) Tahun 6. Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Pada kali ini, Sistem Guru Online mengongsikan Rancangan Pengajaran Harian (RPH) bagi mata pelajaran Teknologi Maklumat dan Komunikasi Tahun 6.

Umum sedia maklum, mata pelajaran ini merupakan mata pelajaran yang amat penting dalam memberikan pengetahuan dan pendedahan kepada murid berkaitan teknologi dan cara pengaplikasiannya bukan sahaja dalam kelas, malah merujuk kepada kehidupan seharian.

Anda boleh memuat turun Rancangan Pengajaran Harian (RPH) bagi mata pelajaran ini pada pautan muat turun yang telah disediakan di bawah.

Dapatkan “RPH Teknologi Maklumat dan Komunikasi (TMK) Tahun 6” di sini


Di sini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘ZIP’ iaitu format fail “compressed folder”

Download : RPH Teknologi Maklumat dan Komunikasi (TMK) Tahun 6

 

 

Semoga perkongsian pada kali ini iaitu RPH Teknologi Maklumat dan Komunikasi (TMK) Tahun 6 memberikan manfaat kepada kita semua khususnya kepada guru mata pelajaran ini dalam menyediakan dan merancang penulisan Rancangan Pengajaran Harian (RPH).

 

Dapatkan Soalan Ramalan UPSR PT3 SPM 2020 + Latihan Musim PKP Covid-19(Premium Items)

.rt-wpls .single-logo a { color: #000000; font-weight: bold; } .rt-wpls .slick-prev, .rt-wpls .slick-next { width: 40px; height: 40px;}' ); ?>