Rancangan Pengajaran Tahunan RPT 2018 Tahun 1 Semua Subjek

Download Pelbagai Bahan untuk Guru di Sini

"SGO Web Pendidikan No.1 di Malaysia Rujukan Guru, Murid dan Ibu Bapa"

whatsapp sistem guru online sgoDapatkan Update SGO Melalui Whatsapp

telegram sistemguruonline

RPT 2018 Tahun 1 Semua Subjek

RPT 2018 ini merupakan satu panduan khas para guru untuk digunakan sebagai panduan merancang PDPc yang hebat di Abad 21 ini. Lambakan Rancangan Pengajaran Tahunan RPT 2018 Tahun 1 Semua Subjek di internet sememangnya memudahkan para guru untuk membuat rancangan pengajaran harian RPH namun oleh kerana terlalu banyak, ianya mungkin mengundah padah sekiranya guru memuat turun RPT yang tidak betul iaitu yang sudah outdated!

Oleh sebab itu, sebagai guru yang mengajar di abad ke 21 dengan pelbagai pembaharuan sistem pendidikan seperti PPRS ini anda perlu pastikan RPH dan RPT yang anda buat adalah selari dengan semakan-semakan tahunan yang dibuat oleh pihak kementerian. Jadi, susah ke mendapatkan RPT dan RPH yang terbaru dengan semakan tahunan? Jawapannya tidak, tetapi kita sebagai guru perlu teliti.

Download Rancangan Pengajaran Tahunan RPT 2018 Tahun 1 Semua Subjek

Dapatkan RPT 2018 Tahun 1 Semua Subjek disini :


Baiklah, admin ingin kongsikan senarai RPT 2018 yang anda boleh gunakan untuk merancang Rancangan Pengajaran Harian anda bagi sesi persekolahan 2018 ini.

Format dokumen ini mungkin berbeza-beza seperti Words, Pdf atau Excel.

Download : 

  1. Bahasa Arab
  2. Bahasa Inggeris
  3. Bahasa Melayu
  4. Pendidikan Moral
  5. Matematik
  6. Pendidikan Kesenian
  7. Pendidikan Islam
  8. Pendidikan Jasmani
  9. Pendidikan Kesihatan
  10. Sains

Kepada para guru yang telah memuat turun semua RPT 2018 Tahun 1 ini, diharap anda boleh berikan feedback kepada kami sekiranya ada sebarang masalah untuk kami cuba baiki. Sebarang pertanyaan juga boleh hubungi kami di bahagian contact us.

Diharap perkongsian RPT 2018 ini dapat membantu para guru menjalankan tugas hakiki dengan lebih mudah dan penuh dedikasi.

telegram sistemguruonline