Hantar Artikel Untuk di Terbitkan di Sistem Guru Online

kongsikan-post

Apa Yang Anda Boleh Kongsikan ?

  1. Aktiviti Sekolah Anda

Pastinya setiap sekolah ada pelbagai aktiviti seperti Perkhemahan Unit Uniform, Perarakan, Sukan Tahunan dan pelbagai lagi. Jadi, kongsikan aktiviti tersebut disini untuk memaparkan pelbagai kisah dan ragam menarik di sekolah anda.

2.  Hiasan Kelas

Anda guru kelas? Pastinya anda telah hasilkan pelbagai bahan yang menarik yang menjadi hiasan berguna di dalam kelas anda. Jadi kenapa tidak kongsikan idea hiasan kelas anda yang “awesome” itu kepada seluruh guru di Malaysia. Upload sahaja gambar-gambar itu disini.

3. Dokumen & Fail

Sebagai seorang guru kita tidak lari dari tugas menyediakan pelbagai dokumen dan fail. Oleh sebab itu, bahan yang telah kita siapkan kenapa tidak kita kongsikan kepada semua guru. InsyaAllah semoga mendapat pahala yang berpanjangan.

4. Nak Jual ABM atau Servis?

Ini sudah seperti satu peluang yang sangat hebat. Jika anda mempunyai bisnes atau servis yang berkaitan guru atau pendidikan. Kongsikan disini supaya lebih ramai para guru yang tahu. Lebih banyak promosi, lebih banyak jualan. Betul tak?

5. Kisah Hidup Guru, Masalah disiplin dan pembelajaran

Jika ingin berkongsi kisah benar anda sebagai guru, kongsikan dengan kami di sini. InsyaAllah semoga ianya menjadi panduan dan pedoman kepada orang lain diluar sana. Mesti banyak yang ingin dikongsikan bukan? Gagal egtukar? Masalah dengan ibubapa?

Mula Menulis Artikel Anda di Sini

[wpuf_form id=”16375″]

Sila Fahami & Ikuti Syarat-syarat Berikut

  1. Admin berhak edit dan memadamkan post yang dianggap menyalahi hala tuju, keperluan dan niche pendidikan.
  2. Anda boleh menghantar seberapa banyak artikel. Namun tidak akan menerima sebarang royalti atau pembayaran dari artikel anda.
  3. Artikel mestilah tidak ada unsur perkauman, lucah dan negatif.
  4. Gambar yang digunakan mestilah semuanya menutup aurat tidak kira lelaki atau perempuan.
  5. Anda bertanggungjawab 100% keatas penulisan anda. Jadi berhati-hati semasa menulis.

Pihak admin Sistem Guru Online SGO mengucapkan ribuan terima kasih diatas perkongsian artikel anda ini. Terima Kasih.