Ujian Sumatif 1 Subjek Matematik Tingkatan 1 Tahun 2017

`

Ujian Sumatif 1 Subjek Matematik Tingkatan 1 Tahun 2017
Ujian Sumatif 1 Subjek Matematik Tingkatan 1 Tahun 2017

Ujian Sumatif 1 Subjek Matematik Tingkatan 1 Tahun 2017 ini telah disediakan oleh guru matematik dari SMK Raja Muda Musa Kuala Kangsar Perlis. Ujian sumatif 1 ini datang dalam format terbaru mengikut PT3.

Ujian Sumatif 1 Matematik ini sangat sesuai untuk digunakan sebagai penanda aras atau bahan rujukan kepada para guru tingkatan 1 yang mengajar subjek Matematik ini untuk membina set soalan peperiksaan awal tahun tingkatan 1 sendiri.

Ujian Sumatif ini adalah di bina mengikut tahap topik pembelajaran murid di dalam kelas. Oleh sebab itu, para guru yang mendownload bahan ini diharap dapat mengubahsuai soalan ini mengikut keperluan masing-masing agar objektif murid menduduki ujian tercapai. Setiap ujian biasanya mempunyai objektif yang sama iaitu untuk menguji tahap kefahaman murid dalam sesuatu topik pembelajaran.

Dapatkan Ujian Sumatif 1 Subjek Matematik Tingkatan 1 2017


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘Microsoft Word’.

Download : Soalan Ujian Sumatif 1 Tingkatan 1 subjek matematik 2017

 

Terima kasih kepada guru yang telah berkongsi bahan di telegram. Semoga bahan ini akan dapat membantu lebih ramai guru dan ibubapa untuk sama-sama membimbing murid agar terus cemerlang dalam pembelajaran mereka.

Bagi guru-guru yang ingin berkongsi bahan di sistem guru online, bolehlah hubungi kami melalui facebook atau menggunakan email di sistemguruonline@gmail.com. Terima kasih.

Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook |