Ujian Mac Teknologi Maklumat Tahun 4 dan Tahun 5

soalan ujian bulan mac subjek teknologi maklumat dan komunikasi tahun 4 dan tahun 5
soalan ujian bulan mac subjek teknologi maklumat dan komunikasi tahun 4 dan tahun 5

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ujian Mac Teknologi Maklumat Tahun 4 dan Tahun 5. Ujian bulanan merupakan satu ujian yang boleh dilaksanakan oleh pihak sekolah mengikut persetujuan. Walaupun sekarang telang menggunakan tapak offline KSSR namu pihak sekolah boleh membuat ujian bulanan untuk mengukur prestasi murid.

Ujian bulan Mac ini perlu diisi di sistem SAPS. Oleh yeng demikian guru perlu membuat ujian bulanan Mac untuk semua subjek termasuk subjek elektif. Format terpulang kepada guru untuk membuat kertas ujian. Tajuk yang perlu dimasukkan ialah kandungan pelajaran semasa ataupun kandungan pelajaran pada tahun lepas.

Mentadbir ujian Mac ini juga bergantung kepada Setiausaha peperiksaan. Sekolah boleh membuat jadual ujian seperti peperiksaan akhir tahun atau hanya membuat dalam kelas sahaja menggunakan masa guru masing-masing.

Disini admin ingin kongsikan ujian bulan Mac TMK tahun 4 dan tahun 5 kepada semua guru.

Dapatkan Ujian Mac Teknologi Maklumat Tahun 4 dan Tahun 5


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘Mc Word’

Download : 

 

Semoga perkongsian dari admin kali ini dapat di manfaatkan oleh para guru terutama guru TMK.

Jangan lupa share kepada kawan-Kawan pada group whasapp dan telegram. Klik button share. Saling bantu membantu antara satu sama lain.

Jika ada bahan yang terkini boleh hubungi SGO untuk dikongsikan kepada semua guru di Malaysia ini, Perkongsian daripada anda amat diperlukan oleh guru di luar sana. Sila emailkan sebarang bahan di sistemguruonline@gmail.com.

Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook |