Soalan Bahasa Inggeris Tahun 3 Ujian 1 Bulan Mac 2017

soalan bahasa inggeris 1
Soalan Bahasa Inggeris Tahun 3 Ujian 1 Bulan Mac 2017

Soalan Bahasa Inggeris Tahun 3 Ujian 1 Bulan Mac 2017 mengikut kurikulum KSSR. Ini adalah bahan bagi persediaan ujian Bulan Mac bagi setiap tahun.

Bagi subjek bahasa inggeris, ianya hanyalah satu kertas sahaja dan terbahagi kepada beberapa bahagian. Di sini para guru boleh dapatkan perkongsian kami di SGO bagi contoh soalan edisi 2017.

Bagi bahagian A soalan ini terbahagi kepada dua puluh (20) soalan manakala bahagian lain iaitu solan 21 hingga seterusnya adalah bahagian subjektif.

Bagi bahagian soalan 21 hingga soalan 25, bentuk soalan tidak semestinya bertulis tetapi juga melalu padankan dan betulkan ataupun tanda pada jawapan yang betul.

Selain itu para guru bolehlah dapatkan koleksi ujian peperiksaan lengkap semua subjek tahun 3 bagi bulan Mac edisi tahun 2017 pada pautan di bawah(Bank Soalan Tahun 3)

Selain itu, disini juga dikumpulkan semua koleksi ujian peperiksaan bagi bulan Mac edisi tahun 2017 untuk Tahun 1 hingga Tahun 6 juga. Silakan klik pada pautan kedua di bawah.

Bank Soalan Tahun 3.

Bank Soalan Ujian 1 Bulan Mac 2017 Tahun 1 hinggi Tahun 6 KSSR

Dapatkan Soalan Bahasa Inggeris Tahun 3 Ujian 1 Bulan Mac 2017


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam word

Download : 

Ujian 1 Bulan Mac 2017

 

Semoga perkongsian ini bermanfaat kepada semua para guru dan ibu bapa sekalian. Kongsikan kepada rakan rakan guru dan ibu bapa yang lain.

Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook | Forum