RPT Bahasa Inggeris Tingkatan 4 dan 5

RPT Bahasa Inggeris Tingkatan 4 dan 5
RPT Bahasa Inggeris Tingkatan 4 dan 5

RPT Bahasa Inggeris Tingkatan 4 dan 5. Bagi guru sekolah menengah juga, antara bahan yang amat diperlukan di awal tahun adalah rancangan pengajaran tahunan ataupun rpt. RPT diperlukan untuk mengetahui standard pembelajaran, standard kandungan dan juga tajuk. Daripada RPT ini akan dirancang pengajaran mingguan.

Sekiranya tiada RPT guru mengalami masalah untuk membuat rancangan pengajaran harian (RPH). Guru perlu merancang secara tahunan dan mingguan barulah memudahkan kerja guru untuk merancang pengajaran harian.

RPT disediakan bagi membolehkan guru mengajar sesuatu kandungan pembelajaran mengikut tempoh yang telah ditetapkan.RPT ini telah dikongsikan oleh rakan-rakan guru bagi membantu guru lain melaksanakan tugasan dengan mudah.

Jutaan terima kasih kepada guru yang berkongsi. Jangan lupa minta pentadbir untuk menyemak rpt ini terlebih dahulu. Disini admin kongsikan RPT Bahasa Inggeris Tingkatan 4 dan Tingkatan 5.

Dapatkan RPT Bahasa Inggeris Tingkatan 4 dan 5


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘Microsoft Excel’

Download : RPT Bahasa Inggeris Tingkatan 4 2013

  RPT Bahasa Inggeris Tingkatan 5 2013

Semoga perkongsian dari admin kali ini dapat di manfaatkan oleh para guru terutama guru bahasa Inggeris.

Jangan lupa share kepada kawan-Kawan pada group whasapp dan telegram. Klik button share. Saling bantu membantu antara satu sama lain.

Jika ada bahan yang terkini boleh hubungi SGO untuk dikongsikan kepada semua guru di Malaysia ini. Perkongsian daripada anda amat diperlukan oleh guru di luar sana. Sila emailkan sebarang bahan di sistemguruonline@gmail.com

Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook |