Pendidikan Muzik Tahun 5 Ujian 1 Bulan Mac 2017

Pendidikan Muzik Tahun 5 Ujian 1 Bulan Mac 2017
Pendidikan Muzik Tahun 5 Ujian 1 Bulan Mac 2017

Pendidikan Muzik Tahun 5 Ujian 1 Bulan Mac 2017. Pendidikan Muzik merupakan mata pelajaran elektif. Guru boleh mengadakan ujian bagi Pendidikan Muzik bergantung atas persetujuan ketua panitia dan pihak sekolah.

Ujian Pendidikan Muzik  tidak perlu untuk mengikut format kerana subjek ini bukan mata pelajaran teras. Namun, guru perlu membuat ujian mengikut kandungan yang telah di ajar. Terpulang kepada guru mahu membuat format sendiri atau mengikut persetujuan Ketua Panitia.

Soalan ujian samada dalam bentuk objektif atau soalan subjektif. Guru juga boleh mencampur objektif dan subjektif dalam satu soalan. Guru juga boleh membuat soalan teori dan praktikal kepada murid.

Guru juga boleh dapatkan soalan Bulan Mac 2017 untuk semua Mata Pelajaran bagi tahun 1 di SINI dan tahun 2 di SINI. Guru juga boleh dapatkan semua soalan Ujian Mac 2017 bagi semua Mata Pelajaran dan semua tahun di SINI.

Dapatkan Ujian Mac Pendidikan Muzik 2017


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam word

Download : 

  1. Pendidikan Muzik Tahun 5 Bulan Mac 2017

Guru boleh mengubah soalan mengikut kesesuaian dan kemampuan murid. Guru boleh kongsikan soalan-soalan ini kepada guru-guru Pendidikan Muzik yang lain. Diharapkan bahan yang diberikan ini membantu guru-guru dalam mentadbir Pendidikan Muzik Tahun 5 Ujian 1 Bulan Mac 2017.

Akhir kata, terima kasih kerana terus menyokong SGO, tanpa sokongan diluar sana SGO tidak dapat berdiri teguh. Kongsikan semua bahan yang terdapat dalam SGO kepada semua rakan guru anda.

Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook | Forum