Pendidikan Moral Tahun 6 Ujian 1 Bulan Mac 2017

Sertai Study Group SPM 2020

PREMIUM Hanya guru SPM dan Calon SPM 2020 sahaja dibenarkan join. ♥ Para guru SPM boleh berkongsi bahan, link, buah fikiran, video pengajaran, etc.

Pendidikan Moral Tahun 6 Ujian 1 Bulan Mac 2017. Murid yang tidak mengambil Agama islam akan belajar Pendidikan Moral. Oleh yang demikian tidak semua murid di dalam kelas akan mengambil mata pelajaran ini.

Mata pelajaran ini merupakan subjek elektif. Oleh yang demikian, terpulang kepada pihak sekolah untuk melakukan ujian bulan Mac ataupun tidak. Markah ujian perlu dimasukkan ke dalam SAPS.

Guru tidak terikat dengan mana-mana format untuk membuat soalan ujian. Guru perlu berbincang dengan ketua panitia bagi menyelaraskan soalan.

Dapatkan Pendidikan Moral Tahun 6 Ujian 1 Bulan Mac 2017


Boleh dapatkan bahan di sini. Klik link dibawah dan bahan akan di muat turun secara automatik.

Format dokumen ini adalah dalam ‘WORD’

Download : 

Pendidikan Moral Tahun 6 Ujian 1 Bulan Mac 2017 

Guru boleh kongsikan bahan-bahan ini kepada semua guru di luar sana. Perkongsian daripada anda semua sangat diperlukan oleh semua guru di luar sana. Guru bebas untuk mengubah isi kandungan mengikut kesesuaian.

Akhir kata, SGO mengucapkan ribuan terima kasih kerana terus menyokong kami. Semoga murid tahun 6 berjaya dalam UPSR dengan cemerlang dan gemilang.

Dapatkan juga semua soalan ujian MAC 2017 untuk semua tahun

Ujian Mac 2017

Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook | Forum

Dapatkan Soalan Ramalan UPSR PT3 SPM 2020 + Latihan Musim PKP Covid-19(Premium Items)

.rt-wpls .single-logo a { color: #000000; font-weight: bold; } .rt-wpls .slick-prev, .rt-wpls .slick-next { width: 40px; height: 40px;}' ); ?>