Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tahun 5 Bulan Mac 2017

Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tahun 5 Bulan Mac 2017
Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tahun 5 Bulan Mac 2017

Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tahun 5 Bulan Mac 2017. Mata Pelajaran elektif juga perlu di buat ujian sekiranya perlu. Hal ini terpulang kepada ketua panitia atau pihak sekolah. Bagi menilai prestasi murid lebih elok jika dijalankan ujian PJ dan PK.

Sesetengah guru hanya menjalankan ujian secara praktikal bagi Pendidikan Jasmani dan Kesihatan. Markah diberi berdasarkan pemerhatian. Namun, secara teori juga boleh dilaksanakan. Hal ini kerana penilaian dijalankan secara berterusan bagi pendidikan jasmani dan Kesihatan.

Jumlah soalan terpulang kepada guru untuk membuatnya. Tidak perlu terlalu banyak soalan yang perlu diberikan. Masa juga bergantung kepada jumlah soalan yang diberikan.

Disini SGO ada beberapa soalan Pendidikan Jasmani dan Kesihatan yang boleh digunakan oleh guru untuk menjalankan ujian 1 Mac.

Guru juga boleh dapatkan soalan Bulan Mac 2017 untuk semua Mata Pelajaran bagi tahun 1 di SINI dan tahun 2 di SINI. Guru juga boleh dapatkan semua soalan Ujian Mac 2017 bagi semua Mata Pelajaran dan semua tahun di SINI.

Dapatkan Ujian Mac Pendidikan Jasmani dan Kesihatan 2017


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam word

Download : 

  1. Pendidikan Jasmani Tahun 5 Bulan Mac 2017 Set 1
  2. Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tahun 5 Bulan Mac 2017 Set 2

Guru boleh mengubah soalan mengikut kesesuaian dan kemampuan murid. Guru boleh kongsikan soalan-soalan ini kepada guru-guru Pendidikan Jasmani yang lain. Diharapkan bahan yang diberikan ini membantu guru-guru dalam mentadbir Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tahun 5 Ujian 1 Bulan Mac 2017.

Akhir kata, terima kasih kerana terus menyokong SGO, tanpa sokongan diluar sana SGO tidak dapat berdiri teguh.

Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook | Forum