Gambar Bagi Tujuan Mewarna.

Gambar Bagi Tujuan Mewarna.
Gambar Bagi Tujuan Mewarna.

Gambar Bagi Tujuan Mewarna. Admin Sistem Guru Online sekali lagi berkongsikan gambar gambar di bawah bagi tujuan berhibur sambil mendidik anak anak.

Sekiranya anda melihat pelajar pelajar agak tertekan, ataupun sudah kurang fokus dalam pelajaran mungkin mereka perlukan sedikit penyegar.

Jadi pelbagai aktiviti aktiviti penyegar minda yang boleh dipraktiskan oleh guru guru kepada pelajar antaranya pendidikan jasmani kesihatan, perkemahan di luar sekolah, pergi makan makan di restoran dan sebagainya.

Namun jika kadang kala kita kesuntukan masa, tenaga ataupun modal kita boleh juga alihkan pandangan mereka seketika dari pembelajaran secara bertulis dengan aktiviti mewarna.

Ianya hanyalah murah dan mudah dilaksanakan. Jadi pada kesempatan ini, admin SGO ingin kongsikan gambar gambar mewarna bagi tujuan tersebut.

Guru guru bolehlah mencetak semua gambar gambar ini kepda kertas  bersaiz A4 dan agihkan kepada pelajar pelajar anda bagi aktiviti mewarna.

Selain itu, ianya juga boleh digunakan untuk pertandingan antara kelas ataupun sekolah itu tersendiri.

Tidak lupa, para ibu bapa juga bolehlah gunakan bahan yang sama dan berikan kepada anak anak anda agar dapat luangkan masa bersama di rumah.

Anda semua bolehlah melihat rekabentuk gambar gambar yang disediakan di bawah dan sekiranya ingin mendapatkan gambar secara mudah, bolehlah tekan link download pada kotak yang kami sediakan di bawah.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dapatkan Gambar Bagi Tujuan Mewarna.


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam ‘PDF’

Download : Gambar Bagi Tujuan Mewarna.

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua dan kongsikan kepada rakan rakan ibu bapa yang lain bagi kebaikan bersama.

Teruskan menyokong kami di SGO dan sekian terima kasih.

Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook | Forum