Bahasa Inggeris Tahun 5 Ujian 1 Bulan Mac 2017

Bahasa Inggeris Tahun 5 Ujian 1 Bulan Mac 2017
Bahasa Inggeris Tahun 5 Ujian 1 Bulan Mac 2017

Bahasa Inggeris Tahun 5 Ujian 1 Bulan Mac 2017. Ujian 1 boleh ditadbir di sekolah mengikut persetujuan semua guru dan pihak pentadbir. Markah ujian 1 perlu diisi di dalam SAPS. Pihak sekolah boleh membuat ujian sebanyak 4 kali.

Walaupun guru telah membuat ujian, namun tapak offline juga perlu diisi. Daripada ujian awal tahun ini guru dapat mengesan tahap penguasaan murid. Sekolah boleh membuat ujian bagi kertas teras sahaja atau untuk kertas elektif juga.

Bagi mencapai ke arah tujuan ini, admin SGO merasakan perkongsian penuh sampel ujian peperiksaan bulan Mac boleh membantu tahap penguasaan murid.

Posting ini khusus untuk perkongsian kertas soalan peperiksaan bahasa inggeris ujian 1 bagi tahun 5. Ianya juga merupakan edisi terkini iaitu tahun 2017.

Dapatkan Ujian Mac Bahasa Inggeris 2017


Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Format dokumen ini adalah dalam word

Download : 

  1. Bahasa Inggeris Tahun 5

Bagi memudahkan guru SGO menyediakan semua soalan Ujian Bulan Mac. Memudahkan kerja guru merupakan salah satu matlamat SGO ditubuhkan.

Jangan lupa untuk melayari posting penuh perkongsian SGO bagi bank soalan ujian bulan Mac.

Sila klik pada link dibawah untuk membawa anda terus kepada posting kami pada bank soalan ujian Mac Tahun 5 edisi terkini tahun 2017

Link Post : Bank Soalan Tahun 5 Ujian Bulanan Mac

Tidak lupa, anda juga boleh dapatkan juga koleksi bank soalan yang lebih lengkap bagi ujian Mac dari Tahun 1 hingga Tahun 6 pada Pautan berasingan seperti di bawah.

Link Post : Bank Soalan Ujian 1 Bulan Mac 2017 Tahun 1 hingga Tahun 6 KSSR

Guru boleh kongsikan bahan ini kepada guru di luar sana. Bersama-sama kita saling bantu membantu. Terima kasih kerana terus menyokong kami.

Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook | Forum