Nota Padat UPSR 2017 Cemerlang Bahasa Inggeris Pemahaman dan Penulisan

Nota Padat UPSR 2017 Cemerlang Bahasa Inggeris Pemahaman dan Penulisan
Nota Padat UPSR 2017 Cemerlang Bahasa Inggeris Pemahaman dan Penulisan

Assalamualaikum.

Analisis keputusan UPSR 2016 yang keluar baru-baru ini amat membimbangkan ramai guru, ibubapa dan masyarakat. Mengikut peratusan murid yang cemerlang semua 6A di peringkat kebangsaan hanyalah sebanyak 1.11% sahaja. Jumlah ini sebenarnya sangat kecil jika dibandingkan dengan pencapaian pada tahun-tahun lepas.

Namun begitu, sebagai seorang guru yang bertanggungjawab kita mestilah kuat semangat dan jadikan apa yang berlaku pada tahun lepas sebagai satu titik tolak perubahan. InsyaAllah UPSR 2017 kali ini akan lebih bererti dengan kejayaan anak-anak didik kita dengan mencapai keputusan yang lebih cemerlang.

SGO usahakan untuk mengumpul nota-nota UPSR dan satukan di bawah 1 post iaitu Nota Padat Bahasa Inggeris khas untuk anak-anak yang mengambil UPSR 2017 ini. Ibubapa, guru-guru dan murid-murid sekalian disarankan untuk download guna komputer atau laptop kerana saiznya agak besar.

Senarai Nota UPSR Cemerlang Bahasa Inggeris Pemahaman dan Penulisan

Dari sini, SGO terpanggil untuk berkongsi Himpunan Nota English untuk anak-anak yang bakal menghadapi UPSR 2017 tidak lama lagi.
Kepada semua guru-guru dan ibubapa. Nota yang diperoleh ini diharap dapat dikongsikan kepada semua anak-anak rakan atau rakan-rakan guru yang lain melalui whatsapp dan facebook. Semoga semua anak-anak bakal mendapat kecemerlangan di dalam subjek English UPSR 2017 tidak lama lagi.

InysaAllah sama-sama kita kongsikan bahan ini kepada orang lain. Semoga mendapat manfaat dan semoga perkongsian Sistem Guru Online pada kali ini memberikan satu input berguna buat anda semua. Jangan lupa sebarkan nota pada upsr 2017 bahasa melayu ini kepada semua guru dan ahli keluarga menggunakan facebook atau medium whatsapp.