Sijil Penghargaan Boleh di Edit

Sijil Penghargaan Boleh di Edit
Sijil Penghargaan Boleh di Edit

Assalamualaikum w.b.t

Sijil Penghargaan Boleh di Edit

Pasti setiap sekolah tengah sibuk dengan menganjurkan sukan dan permainan. Terdapat juga sekolah menjadi tuan rumah bagi menganjurkan sukan dan permainan. Oleh yang demikian guru parti akan sibuk untuk menguruskannya sehingga terpaksa meninggalkan pdp. Walau sesibuk mana cikgu, cikgu perlu ingat tugas hakiki kita adalah mengajar. Pastikan semua kandungan pengajaran dan pembelajaran di habiskan. Sekiranya cikgu sudah meninggalkan waktu pdp seharusnya guru menggantikan mengikut kesesuaian.

Disini admin bukan mahu menasihati cikgu diluar sana tetapi admin ingin membantu guru diluar sana yang bertugas sebagai penyediaan sijil penghargaan. Admin telah sediakan sijil penghargaan ini menggunakan microsoft publisher yang boleh diedit.

Walaupun kita lihat membuat sijil sesuatu kerja yang simple tetapi sebenarnya perlu mempunyai kepakaran. Hal ini kerana sekiranya guru silap cetak pasti sijil itu tidak akan sempurna. Cikgu diluar sana boleh gunakan contoh sijil yang telah admin kongsikan di blog SGO.

Dapatkan Softcopy Sijil Penghargaan Boleh Edit

Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Penambahbaikan boleh dibuat kerana sijil ini boleh diedit. Cikgu-cikgu boleh ubah mengikut citarasa cikgu. Lihat kesesuaian jenis sijil yang ingin dibuat contohnya sijil penghargaan untuk aktiviti sukan mungkin berbeza sedikit dengan sijil penghargaan akademik dan sebagainya. Jadi, anda boleh jadi kreatif dan ubah sendiri ok.

DOWNLOAD SIJIL

 

Sebagai tambahan, sila rujuk Contoh Sijil Penghargaan.

Admin mengucapkan selamat bertugas. Semoga cikgu menjadi cikgu yang terbaik dikalangan cikgu yang terbaik. Terima kasih kerana menyokong SGO.