Download Planner Tahunan 2017 by SistemGuruOnline yang Boleh di Edit

Download Planner Tahunan 2017 by SistemGuruOnline yang Boleh di Edit
Download Planner Tahunan 2017 by SistemGuruOnline yang Boleh di Edit

Assalamualaikum.

Tahun 2017 merupakan tahun mencabar. Kalendar 2017 yang di kongsikan oleh SGO sangat mendapat sambutan. Oleh sebab itu, SGO ingin berkongsi planner tahunan pula kali ini.

Planner Tahunan sebenarnya sangat penting buat kita. Tidak kira sama ada kita sebagai guru, doktor, atau apa sahaja pekerjaan pastinya memerlukan satu planner tahunan yang mudah untuk kita susun. Bagi sesetengah orang, mereka memilih untuk menggunakan aplikasi digital di dalam telefon. Namun begitu pastinya ramai yang lebih suka sesuatu yang boleh diconteng dan ditulis. Ya, sama seperti admin!

Oleh sebab itu, admin telah cuba membuat satu planner tahunan bagi tahun 2017. Jika ada salah silap mohon diperbetulkan kerana ianya mudah di edit. Menggunakan format microsoft word adalah untuk diubah suai manakala bentuk pdf itu disediakan jika mahu ingin download dan terus print. Kedua-duanya mudah didownload pada link yang disediakan dibawah.

Download :

Oh ya. Jika ingin dapatkan takwim cuti perayaan yang sangat mudah difahami dan lengkap insyaAllah boleh terus download diĀ Takwim Cuti Perayaan 2017 Rasmi Disusun Terbaik & Surat Pekeliling Lengkap bagi Cuti Sekolah 2017.

Semoga bermanfaat. Jangan lupa share.