RPT Sejarah Tahun 5 2017

RPT Sejarah Tahun 5 2017
RPT Sejarah Tahun 5 2017

RPT Sejarah Tahun 5 KSSR bagi tahun 2017. Posting ini berkongsikan RPT bagi subjek sejarah tahun 5 dan ianya selaras dengan DSKP Sejarah KSSR.

Perkongsian Rancangan Pengajaran Tahunan merupakan antara objektif utama bahan yang ingin disediakan oleh pihak Sistem Guru Online (SGO).

Bahan yang disediakan pada kotak muat turun dibawah adalah di dalam format ‘ Microsoft Words’.

Jadi para sahabat dan rakan rakan guru bolehlah mendapatkannya serta mengubahsuai mengikut kesesuaian pelan pengajaran anda pada tahun 2017.

Sebagai makluman bahan secara umum, ianya terkandung dalam 29 halaman muka surat dan membincangkan aktiviti dari Januari hingga Disember tahun ini.

Jadi sila dapatkan bahan tersebut melalui kotak muat turun yang telah disediakan di bawah. Pastikan anda menekan link muat turun yang betul bagi mengelakkan tersalah klik.

Dapatkan RPT Rancangan Pengajaran Tahunan

Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Tekan link untuk download.

Perkongsian SGO yang lain

Seperti yang telah disedia maklum, pihak SGO ingin menjadikan platform laman web kami sebagai sumber bermanfaat kepada para guru dan ibu bapa sekalian.

Untuk itu, kami juga ingin mendapatkan perhatian pembaca bagi melawati posting kami dibawah sebagai hasil perkongsian RPT yang lain.

Rancangan Pengajaran Tahunan Matematik Tahun 5 2017

Sama seperti perkongsian pada RPT Sejarah, RPT Matematik ini juga merupakan sukatan yang sesuai bagi Tahun 5.
Jangan lupa untuk berkongsikan bahan ini kepada semua rakan guru anda dan para ibu bapa yang berniat untuk menjalankan latih tubi kepada anak anak mereka.
Sekiranya pelawat kami sekalian berniat untuk berkongsi apa apa bahan kepada kami, bolehlah hubungi kami dari laman sosial yang diletak di bawah.
Teruskan menyokong kami di SGO.
Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook | Forum