RPT Reka Bentuk Teknologi Tahun 4 2017

rpt rancangan pengajaran tahunan 2017
RPT Reka Bentuk Teknologi Tahun 4

RPT Reka Bentuk Teknologi Tahun 4 bagi Tahun 2017. Rancangan Pengajaran Tahunan RPT Reka Bentuk Teknologi ini merupakan edisi terkini iaitu Tahun 2017.

Bahan yang disediakan adalah melalui kotak muat turun di bawah di mana ia dalam format Microsoft Words dan mempunyai 22 halaman.

Kami di Sistem Guru Online ingin berterima kasih kepada Panitia Guru RBT di Sekolah Desa Pandan iaitu Puan Siti Zauwiyah dan kumpulan guru yang terlibat dalam menyediakan bahan ini.

RPT yang telah dihasilkan ini sememangnya selaras dengan kehendak terkini KSSR dari Kementerian Pendidikan Malaysia.

Sila rujuk disini sekiranya anda ingin mengetahui asas garis ukur dalam menyediakan bahan pendidikan di Malaysia.

Dokumen Standard Kurikulum Dan Pentaksiran (DSKP) KSSR 2016

Dapatkan RPT Reka Bentuk Teknologi Tahun 4 2017

Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Tekan link untuk download.

Bahan Rancangan Pengajaran Tahunan sememangnya baik untuk dijadikan simpanan guru guru apa lagi sekiranya ia dapat diperolehi secara percuma.
Dengan pengumpulan bahan bahan yang berbeza sekolah umpamanya dari Kuala Lumpur, Selangor, Kelantan, Terengganu, Pahang dan sebagainya kita bolehlah optimumkan RPT bagi kegunaan kita sendiri.
Oleh itu, RPT Reka Bentuk Teknologi ini boleh diubah suai dan padatkan atau kombinasikan RPT ini dengan bahan RPT dari sekolah lain.
Untuk Koleksi RPT di Sistem Guru Online ini sendiri para guru dan sahabat boleh mendapatkan koleksi tersebut pada link di bawah.
Kami juga ingin rekemenkan para pelawat semua untuk mendapat bahan lain yang berguna juga kepada pendidikan murid murid kita iaitu bank soalan peperiksaan semua subjek bagi Tahun 1 hingga Tahun 6.
Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada para guru dan sahabat. Sila kongsikan bahan ini kepada semua.
Teruskan menyokong kami di SGO.
Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook | Forum