RPT Pendidikan Moral Tahun 5 2017

RPT Pendidikan Moral Tahun 5
RPT Pendidikan Moral Tahun 5

RPT Pendidikan Moral Tahun 5 bagi edisi Tahun 2017. Posting ini adalah berkongsikan Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) pendidikan moral.

Bahan yang disediakan adalah dalam format Microsoft Words dan ianya pasti mudah diedit. Bahan ini disediakan dalam 17 halaman muka surat.

Kami di SGO ingin berterima kasih kepada panel guru Sekolah Kebangsaan Desa Pandan, Kuala Lumpur kerana berkongsikan bahan tersebut.

Para guru bolehlah memanfaatkan modul RPT ini kepada pelajar pelajar anda dan mengubahsuai modul ini untuk digunakan pada tahun tahun akan datang.

Dapatkan RPT Rancangan Pengajaran Tahunan

Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Tekan link untuk download.

Sebagai makluman, kami di Sistem Guru Online menyediakan pelbagai bahan bagi kegunaan guru guru sama ada soalan peperiksaan, RPT, RPH, Nota Pendidikan, Modul Modul Ulangkaji, Soalan Akhir tahun dan lain lain lagi.
Untuk membantu mencari bahan bahan yang berkenan di hati, sahabat guru sekalian boleh menekan butang search kami pada sebelah kanan di atas.
Kemudian anda bolehlah memasukkan kata kunci carian bahan yang diingini umpamanya ‘RPT’ kemudian tekan enter atau klik ‘search’.
Bahan bahan cadangan akan terpapar pada skrin anda dan dari situ sahabat guru bolehlah memilih bahan yang ingin diambil secara percuma sahaja.
Kami sentiasa dalam proses menyediakan bahan bahan yang bermanfaat kepada para guru. Jika anda ingin berkongsikan bahan bahan pengajaran, sila hubungi kami melalui mana mana platform media sosial yang disediakan di bawah.
Jangan lupa juga, jika ingin melihat koleksi RPT di SGO umpamanya anda bolehlah klik pada link di bawah untuk pautan Koleksi RPT kami.
Sekian terima kasih dan teruskan menyokong kami di Sistem Guru Online (SGO).
Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook | Forum