RPT Pendidikan Moral Tahun 4 2017

rpt rancangan pengajaran tahunan 2017
RPT Pendidikan Moral Tahun 4

RPT Pendidikan Moral Tahun 4 Tahun 2017 mengikut sukatan KSSR. Rancangan Pengajaran Tahunan yang disediakan adalah Pendidikan Moral bagi tahun 4.

Selaras dengan kehendak Kementerian Pendidikan Malaysia KPM, kami telah mendapat bahan RPT ini yang menepati kehendak KSSR yang terbaru.

Bahan ini terbahagi kepada 16 muka surat dan disediakan dalam format Microsoft Words. Dengan itu bahan yang disediakan ini boleh diubah suai mengikut kehendak kita masing masing.

Dapatkan RPT Pendidikan Moral Tahun 4 Tahun 2017

Disini admin nak kongsikan bahan tersebut. Sila download menggunakan link yang telah disediakan.

Tekan link untuk download.

Dalam Sistem Guru Online, kami telah menyediakan bahan Rancangan Pengajaran Tahunan RPT yang lain.
Sila klik pada pautan di bawah untuk mendapatkan contoh bahan RPT yang lain.
Selain bahan RPT anda juga dapat mencari bahan bahan lain dalam laman web kami dengan membuat carian mudah pada butang search.
Ianya terletak pada atas sebelah kanan bagi memudahkan carian bahan anda. Dengan itu, anda boleh memasukkan kata kunci yang hendak dicari umpamanya ‘soalan peperiksaan’, ‘nota pendidikan’ dan macam macam lagi.
Pencarian ini akan membawa anda kepada pelbagai pilihan. Di dalam sistem SGO ini sendiri, anda boleh memilih tajuk tajuk besar seperti himpunan soalan peperiksaan.
Daripada situ anda bolehlah meneliti satu satu bahan tersedia dan membuat pilihan yang mana ingin diambil sebagai bahan.
Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada anda dan sila kongsikan kepada rakan rakan guru yang lain.
Tekan butan share dibawah untuk kongsikan kepada rakan-rakan guru yang lain.
Jangan lupa sertai kami di Telegram | Facebook | Forum