eRPH 2017 | Rancangan Pengajaran Harian Bentuk Softcopy Lebih Mudah

eRPH 2015 | Rancangan Pengajaran Harian Bentuk Softcopy Lebih Mudah
eRPH 2017 | Rancangan Pengajaran Harian Bentuk Softcopy Lebih Mudah

eRPH sememangnya menjadi pilihan ramai guru-guru. Sama ada beli yang sudah siap, atau robot RPH, atau buat sendiri. Semuanya mempunyai cara atau kaedah masing-masing untuk menyediakan rancangan pengajaran harian.

Kali ini admin ingin kongsikan softcopy percuma untuk eRPH.

Mencari eRPH di Sistem Guru Online?

Pesanan kepada semua guru yang menggunakan eRPH. Sila dapatkan kebenaran juga daripada guru besar anda. Kerana mungkin ada guru besar yang lebih suka guru menulis RPH berbanding kaedah file menggunakan eRPH ini.

 

eRPH 2017 | Rancangan Pengajaran Harian Bentuk Softcopy Lebih Mudah uploaded by EduWeb SGO. Sumber dari Rakan-rakan Guru di FB DGUG [ Dari Guru Untuk Guru]

10 COMMENTS

  1. Assalamualaikum.Tahniah SGO!! Usaha memajukan pendidikan berada dihujung jari..Harapan agar ada penambahan maklumat untuk prasekolah seperti RPT prasekolah dan RPT P.Islam prasekolah.Terima kasih.:)

    • Assalamualaikum cikgu Iza… Terima kasih dari SGO kerana support kami. InsyaAllah kami akan teruskan usaha ini dan berharap ada guru-guru yang sudi berkongsi RPT Prasekolah dan RPT P.Islam Prasekolah. InsyaAllah kalau ada akan kami kongsikan.

Comments are closed.